Jul på menyn (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Café Havsbris (del 2)
Antal sidor
305
Utgivningsdatum
2019-10-07
Upplaga
1
Förlag
Printz
Översättare
Eva Axelsson
Originaltitel
Coming home to the Comfort Food Café
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
217 x 142 x 25 mm
Vikt
465 g
SAB
Hce
ISBN
9789177712268

Jul på menyn

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-10-07
231
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Välkommen tillbaka till Café Havsbris där man alltid kan hitta tröst och nybakat! När Zoes bästa vän Kate dör i bröstcancer vänds hela hennes värld upp och ner. Från att ha varit Kates snurriga granne som knappt kan hålla en blomma vid liv, har hon nu plötsligt ansvar för väninnans sextonåriga dotter Martha. Tillsammans flyttar de till byn Budbury, vid Devons vackra kust. Kanske kan havsbrisen och lugnet hjälpa dem läka efter den stora tragedin? Och som tur finns Café Havsbris det lilla fiket på klipporna där brustna hjärtan och vilsna själar kan samsas om bakverken och utsikten. Och flytten ser ut att göra Zoe och Martha gott. Fram till dagen då Marthas mystiska pappa dyker upp i Budbury och ställer allt på ända igen. Jul på menyn av Debbie Johnson är en hjärtevärmande och rolig feelgoodroman med härlig julkänsla. Det är en fristående del i serien om Café Havsbris och alla de lustiga karaktärer som vistas där.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jul på menyn
  2. +
  3. Solsken på menyn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Solsken på menyn av Debbie Johnson (pocket).

Köp båda 2 för 320 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jul på menyn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok som jag streckläste, man blev bara glad !
    Bidde, 20 februari 2020

    Kunde inte sluta läsa när man en gång börjat, väntar redan på bok nr 3 utav henne!! Värd att läsa!

  2. Romantisk och mysig berättelse!
    Lollos bokhörna, 24 november 2019

    Äntligen fick jag läsa om byn Budbury och Café Havsbris igen! Hit kommer Zoe och 16 åriga Martha efter att Marthas mamma dött. De behöver en nystart, de behöver komma bort från det gamla!
    Människorna runt café Havsbris är människor som tar hand om varandra och så även om Zoe och Martha.

    Det här är feelgood för mig. Jag tyckte väldigt mycket om den här berättelsen. En romantisk, mysig och bra bok. Språket är lätt och boken går snabbt att läsa. Historien är både rolig och sorglig, ... Läs hela recensionen

  3. Charmig och underhållande läsning!
    Kaffeläsaren, 22 november 2019

    Jag har läst en bok innan av författaren, Kärlek på menyn. Det var en ren fröjd att läsa den! Mina förväntningar var därmed rejält höga innan jag började läsa Jul på menyn. Det är en mysig berättelse om Zoe som plötsligt blir foster/extramamma åt sextonåriga Martha. Marthas mamma och Zoes bästa vän Kate går bort plötsligt i bröstcancer och Zoe är den som står närmast familjen. De är inte helt komplikationsfritt att bli extramamma åt en tonårig tjej som sörjer sin mamma, samtidigt som Zoe sör... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Debbie Johnson