Ett oväntat arv (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kungsbackakvartetten (del 1)
Antal sidor
255
Utgivningsdatum
2020-08-19
Upplaga
1
Förlag
Printz
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
217 x 144 x 24 mm
Vikt
412 g
SAB
Hc
ISBN
9789177712749

Ett oväntat arv

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-08-19
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När Madeleines föräldrar omkommer i en bilolycka står hon plötsligt ansvarig för hela familjen Fors ägor: en hästgård som vandrat genom släkten i flera generationer. Visserligen delar hon arvet med sin bror Erik, men han är mer intresserad av ryttartävlingar runt om i Europa än att ta hand om gården.

I hovslagaren Henrik, en vän till familjen, finner Madeleine både stöd och en oväntad attraktion. Det finns bara ett problem: Henrik var den som körde föräldrarnas bil natten de krockade.

För att få hjälp med ruljangsen på gården bestämmer sig Madeleine för att skriva varsitt brev till sina tre bästa barndomsvänner tjejerna som precis som henne själv älskade hästar som barn men som idag lever helt andra liv. Kanske kan de enas igen, och samtidigt vända gårdens ekonomi. Men i familjen ruvar hemligheter som kommer att sätta käppar för Madeleines planer.

Ett oväntat arv är den första delen i Kungsbackakvartetten. En härligt eskapistisk och romantisk serie som kretsar kring Fors gård och de människorna som finns där.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett oväntat arv
  2. +
  3. Ett oväntat arv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett oväntat arv av Sofia Ymén (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett oväntat arv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lovande start på feelgoodserie
    Marias bokhylla, 26 december 2020

    Ett oväntat arv är första delen i Kungsbackakvartetten och det är en lovande start på serien. Vi får följa fyra olika personer och deras vardag. Jag gillar blandningen mellan personligheterna.

    Madeleine är tjejen vars föräldrar omkommit i en olycka och hon står plötsligt ensam att driva hästgården vidare. Egentligen är hon inte ensam, utan delar ansvaret med sin bror, men han tävlar i hästhoppning och åker iväg tidigt i boken. Henrik var med i bilen när Madeleines och Eriks föräldrar... Läs hela recensionen

  2. Läs och njut!
    Lollos bokhörna, 7 september 2020

    "Ett oväntat arv" är den första delen i Kungsbackakvartetten. Madeleines föräldrar omkommer i en tragisk olycka och kvar står hon och brodern Erik med familjens hästgård, en gård som funnits i släkten genom generationer.

    Ett oväntat arv är en charmig bok om kärlek, vänskap, familjehemligheter och sorg. Historien växlar mellan nutid och dåtid och bit för bit får vi pusselbitarna till de gömda hemligheterna kring karaktärerna på hästgården Fors gård.

    Jag tycker om hur Sofia by... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sofia Ymén