Möjlighet till självhushållning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2021-06-09
Upplaga
1
Förlag
Printz
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
218 x 143 x 30 mm
Vikt
468 g
SAB
Hc
ISBN
9789177713869

Möjlighet till självhushållning

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-06-09
239
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Möjlighet till självhushållning på charmig gård utanför Kopparberg, står det i annonsen i tidningen Land. Basse och Kajsa har tröttnat på sin inrutade tillvaro i Örebro och bestämmer sig för att prova livet på landet. Nu ska de odla, snickra möbler och sköta gårdens hästar, som hyresvärden lämnat kvar. Kanske kan idyllen laga sprickorna i deras förhållande.

Men livet på gården visar sig bli tuffare än de tänkt sig. Både hästar och bin är rymningsbenägna, ladan är fallfärdig och kålmaskarna äter upp stora delar av odlingen. Dessutom lägger grannen Per-Arne ständigt näsan i blöt. Och så finns det en person i parets förflutna som Kajsa gömmer sig från ...

Möjlighet till självhushållning är en ny roman från feelgood-favoriten Karin Janson. En underhållande bladvändare om människors bild av landsbygden, berättad med både humor och kärlek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Möjlighet till självhushållning
  2. +
  3. Där alla vägar tar slut

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där alla vägar tar slut av Karin Janson (inbunden).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Möjlighet till självhushållning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. seg
    MG, 26 augusti 2021

    Ville läsa boken då jag kände igen mig själv i mycket men boken var rätt seg tyvärr... händer inte jättemycket och även om det finns ngr bra karaktärer så är det ingen bok man fastnar i tyvärr,jag hade nog alldeles för höga förväntningar då jag älskade hennes serie byvalla....

  2. Feelgood
    Li Nolin, 15 juli 2021

    En helt underbar feelgood som tar upp även svåra saker som när förhållanden knakar och hur svårt livet på landet kan vara. En riktig feelgood pärla!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Janson