Ciderträdgården (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
363
Utgivningsdatum
2021-03-17
Upplaga
2
Förlag
Printz
Översättare
Maria Store
Originaltitel
A Home from Home
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
178 x 110 x 23 mm
Vikt
198 g
SAB
Hce
ISBN
9789177714231

Ciderträdgården

(59 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-03-17
89
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Doften av äpplen och daggvått gräs, ljudet av fågelsång och en avlägsen traktor Veronica Henry är mästare på ljuvliga miljöer, och Ciderträdgården gör ingen besviken.

Dragonfly Farm har varit ett hem och en tillflyktsort för generationer i familjen Melchior ärkerivaler med familjen Culbone, den förmögna släkten som bor på andra sidan floden. Livet där styrs av årstiderna och av cidertillverkningen, och alla faller för gårdens förtrollande charm.

För kusinerna Tabitha och Georgia har gården alltid varit ett andra hem. När en tragedi drabbar deras älskade gammelfarbror Matthew, verkar det som om platsen de alltid tillhört, nu kommer att tillhöra dem

Men testamentet avslöjar att en tredjedel av Dragonfly Farm har testamenterats till en fullkomlig främling. Gabriel Culbone har ingen aning om varför han får ärva, eller vad han har för koppling till gården eller till familjen Melchior.

När de första äpplena börjar falla av träden inför ciderskörden kommer Dragonfly Farm då att börja avslöja sina hemligheter?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ciderträdgården
  2. +
  3. 30 dagar i Paris

De som köpt den här boken har ofta också köpt 30 dagar i Paris av Veronica Henry (inbunden).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ciderträdgården. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiskt
    Maria, 16 juli 2021

    En härlig bok med fantastiskt språk. Det är nästan så att läsaren är på plats. Gripande handling men boken ger en varm känsla

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Veronica Henry