Grannar i döden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
411
Utgivningsdatum
2022-11-02
Upplaga
1
Förlag
Printz
Översättare
Katarina Falk
Originaltitel
The Paris Apartment
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
218 x 150 x 33 mm
Vikt
481 g
SAB
Hce
ISBN
9789177715795

Grannar i döden

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-11-02
249
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En rik societetskvinna. En akoholist. En vilsen tonåring. En kvinna på bristningsgränsen.

Alla är de grannar. Men bara en av dem är en mördare.

Jess lämnar London i behov av en nystart. Hennes halvbror Ben lät knappast överlycklig när hon ringde och frågade om hon fick tillbringa några nätter på soffan i hans lägenhet. Men han sa inte nej. När Jess anländer till det vackra huset i Paris slås hon av hur stor och pampig hennes brors lägenhet är. Men själv är han spårlöst försvunnen.

Jess börjar söka i spåren efter sin halvbrors försvinnande, och lär samtidigt känna de andra hyresgästerna i huset. De är en eklektisk samling människor, och alla verkar de dölja något. Och Jess börjar känna sig iakttagen. Någon vill henne illa.

Grannar i döden är en stämningsfull bladvändare av brittiska Lucy Foley, som har kallats "vår tids Agatha Christie". Hennes spänningsromaner Nyårsfesten och Bröllopsfesten har blivit kritiker- och läsarfavoriter i Sverige och i många andra länder runtom i världen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Grannar i döden
  2. +
  3. Bröllopsfesten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bröllopsfesten av Lucy Foley (pocket).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Grannar i döden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Tvättäkta mysterium med många tvistar
    Frida Hemborg, 25 juni 2023

    Denna bok var så annorlunda jämfört med tidigare thrillers och deckare jag läst. Vilket var väldigt välkommet. Den gav en känsla lik Agatha Christie, som är en av mina favoritförfattare of all time. Mysteriet som sakta men säkert nystas upp under bokens gång, men som också tar så många svängar fram och tillbaka att det trasslar in sig igen, så du vet tillslut inte upp från ner. Älskade att vi fick "höra" från alla boende i huset, varje kapitel var utifrån en annan karaktärs synpunkt än föregå... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lucy Foley