Veganboken : recept, fakta & inspiration (inbunden) Spara 57%
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
163
Utgivningsdatum
2019-12-02
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Crispin Ekström, Emelie (form) / Edsjö, Eva (foto)
Dimensioner
235 x 195 x 17 mm
Vikt
648 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789177750901
Vanliga sökord
vegoboken

Veganboken : recept, fakta & inspiration

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-12-02
89 207 Du sparar 118 kr!
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Först och främst: Det här är den finaste bok jag har sett. Pastellfärger, regnbågar och glada bilder. Recepten, som är helt vegenska, är enkla att följa och sidorna är översiktliga."
Mariestads-Tidningen

Med mottot »eat the rainbow« leder Sanna Bråding en glad revolution för en köttfri och delikat tillvaro. Hennes första kokbok är den nyfikna nybörjarveganens bästa vän såväl som en »go to« för dig som redan äter växtbaserat. Med Sanna Bråding som peppande coach och erfaren guide bland vegohyllorna får du lära dig allt du behöver veta för att våga ta steget in i växtrikets smakrika värld. Hon bjuder på drygt 50 recept på allt från veganska versioner av barndomens klassiker till kongolesisk okragryta med fufu, vietnamesisk glasnudelsallad och himmelsk toscakaka.

"Lärorik & fylld med spännande & härliga recept!"
Jennies Boklista, blogg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Veganboken : recept, fakta & inspiration
  2. +
  3. Baka med frukt & grönt : en glutenfri blandning av sött och salt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Baka med frukt & grönt : en glutenfri blandning... av Birgitta Höglund (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Veganboken : recept, fakta & inspiration. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande
    Marie Asplund, 28 januari 2021

    Så färgglad och inspirerande med mycket goda och enkla recept. Jag är vegetarian och byter därför ut växtprodukterna mot mjölkprodukter vilket fungerar utmärkt.

  2. Inspirerande!
    Kaffeläsaren, 23 juni 2020

    Veganboken är en inspirerande bok för alla som vill lära sig mer om vegankost. På ett lättillgängligt och inbjudande sätt får vi del av Sanna Brådings erfarenheter och tankar i ämnet vegankost. Sanna har själv varit vegan sen tonåren och jag gillar hennes tankesätt om att det ska vara enkelt och tilltalande och att det ska inte krånglas till. Man behöver inte byta ut hela sin kost utan kan börja att byta ut en del grejer mot vegankost, kanske köttbullar mot vegobollar till en början. Boken ä... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sanna Bråding

  • För mycket av allt

    Sanna Bråding

    "Livet blir sällan som man tänkt sig. Det blir oftast bättre. Men det är du själv som måste se till att göra det bra. Vissa saker kommer alltid att finnas med oss genom livet. Jag är född med en känslighet och den kommer jag alltid bära med mig. J...