Stora kokboken för små kök : 111 gröna och lättlagade recept för tiny living (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2020-04-29
Förlag
Ordfront Förlag
Medarbetare
Kimbell, Katy (form) / Pousette, Ulrika (foto)
Vikt
615 g
SAB
Qca
ISBN
9789177751229

Stora kokboken för små kök : 111 gröna och lättlagade recept för tiny living

(9 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-04-29
233
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att laga mat på en liten yta kan vara en utmaning. Det vet alla som någon gång bott i studentlägenhet, åkt på husvagnssemester eller försökt laga mat i det sparsamt utrustade köket på landstället. Men att köket är litet betyder inte att matlagningsglädjen måste vara det.

Stora kokboken för små kök är kokboken för dig som lever smått, men som inte vill låta det begränsa din matlagning. Här får du lära dig att laga lasagne utan ugn, småkakor i stekpanna, eller crêpes där osten får smälta inuti i stället för ovanpå. Samt en hel del andra smarta knep för att trivas i det lilla köket.

Recepten är helt igenom växtbaserade och enkla att laga de kräver varken ugn eller mer än två spisplattor. Vad sägs om apelsintofu med ångkokt grönkål, olivburgare med persiljemos eller sötpotatishalvor med jordnötskräm? Och till efterrätt, varför inte en stekt äppelpaj?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stora kokboken för små kök : 111 gröna och lättlagade recept för tiny living
  2. +
  3. Airfryer : grundbok med nya och klassiska recept

De som köpt den här boken har ofta också köpt Airfryer : grundbok med nya och klassiska recept av Britt Andersen (inbunden).

Köp båda 2 för 502 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Stora kokboken för små kök : 111 gröna och lättlagade recept för tiny living. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande
    Kaffeläsaren, 12 november 2020

    Små kök är en kokbok som består av 111 recept som är 100% växtbaserade. De är anpassade för ett litet kök och där man nödvändigtvis inte behöver ha en ugn i sitt kök. Jag gillar att recepten är enkla och tydliga att följa och det är heller inte en meterlång ingredienslista i varje recept. Jag har provlagat några stycken recept ur boken och av dessa blev den öppna lasagnen en ny favorit, i alla fall hos mig. Övriga familjen var lite mer skeptiska till spenaten som är i det receptet. Recepten ... Läs hela recensionen

  2. För dig utan ugn
    Sophia (Stockholm), 4 september 2020

    Den här kokboken är till för dem med små kök utan ugn. Jag har ett pyttelitet studentkök MED ugn och då är många recept onödigt omständiga, t ex småkakor som ska gräddas i stekpanna. En del recept innehåller även stora mängder vegansk ost på ett överraskande och lite konstigt sätt (t ex en gryta med kikärtor, kokosmjölk och garam masala som även innehåller stora bitar vegansk ost). Passar nog vissa men kanske inte just mig.

  3. Lättlästa och okomplicerade recept
    Vegan , 24 maj 2020

    Mycket bra kokbok med "enkla" recept, man behöver inte ha massa konstigt hemma. Smart tänkt att man inte behöver mer än 2 kokplattor. Skoj med en liten historia vid varje recept. Extra plus för det digra registret.

  4. Nya favoriten!
    Lovisa, 21 maj 2020

    Superbra kokbok med rätter som verkligen lever upp till att vara lättlagade - och dessutom SÅ HIMLA GOTT! Om du stämmer in på något eller flera av följande - gillar mat, vill laga mer veganskt, har ett litet kök, vill imponera utan att spendera hela dagen i köket eller letar efter en present åt någon som stämmer in på ovanstående - då är den här boken precis det du söker!

Visa alla 4 recensioner