Växternas släktskap : genealogi för trädgårdsälskare (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-05-25
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Marie Widén, Lennart Engstrand
Originaltitel
RHS Genealogy for Gardeners
Medarbetare
Johns, Lindsey (form)
Dimensioner
235 x 175 x 20 mm
Vikt
706 g
SAB
Uf,Qe
ISBN
9789177792208

Växternas släktskap : genealogi för trädgårdsälskare

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-05-25
176
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Växternas släktskap är en ny bok i samma serie som den mycket uppskattade Latin för trädgårdsälskare. Detta informativa, lättbegripliga och vackra uppslagsverk kommer att ge dig en helt ny förståelse för växtfamiljer och växternas släktträd.

Från rosor (Rosaceae) till rabarber (Polygonaceae) och morötter (Apiaceae) till kamelior (Theaceae) här skildras en mängd praktisk information som kommer att hjälpa dig att identifiera, välja och odla växter från mer än 70 familjer, alla bekanta för trädgårdsälskaren. Tillsammans med detaljerad information om storlek, ursprung och utseende för varje familj finns också faktarutor som belyser intressanta fakta och smarta odlingstips.

Oavsett om du är trädgårdsälskare, studerar hortikultur, eller är en nybliven växtentusiast kommer Växternas släktskap att hjälpa dig förstå och uppskatta den enorma variationen och ojämförliga prakten i vårt växtrike.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Växternas släktskap : genealogi för trädgårdsälskare
  2. +
  3. Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tips & trix : Smarta idéer för alla tillfällen av Louise Scott (inbunden).

Köp båda 2 för 405 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Växternas släktskap : genealogi för trädgårdsälskare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Hederlig gammal kunskap!

    Om man är latinbitare och roas av växternas olika släkten och latinska namn så är denna bok ett måste för den trädgårdsintresserade. Bra genealogisk översikt och fina gammaldags och exotiska illustrationer. En trevlig läsning och en fin bok att bläddra i. Kramar Ann-C.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna