Börja måla akvarell : tips och tekniker för att måla med vattenfärg (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
127
Utgivningsdatum
2018-09-19
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co
Översättare
Monika Andersson
Originaltitel
Beginning Watercolor
Medarbetare
Gerber, Melissa (form)
Dimensioner
285 x 225 x 15 mm
Vikt
787 g
SAB
Iey
ISBN
9789177793724

Börja måla akvarell : tips och tekniker för att måla med vattenfärg

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2018-09-19
176
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I den här boken får du lära dig allt du behöver veta för att börja måla akvarell, från de första penseldragen till den avslutande finishen. Boken börjar med att introducera alla grundläggande saker och material du behöver för att sätta igång, samt tipsa om hur du väljer rätt penslar, färger, sketchböcker och kanvasduk.
Genom enkelt beskrivna övningar och steg för steg-metoder vägleds du i ditt målande och lär dig ett flertal vattenfärgstekniker. Du får också matnyttiga tips och råd om hur man målar landskap, solnedgångar, stilleben och porträtt. Med detaljerade och vackra illustrationer som guidar och inspirerar är Börja måla akvarell en perfekt introduktion för den som precis börjat måla med vattenfärg.

MAURY AASENG tog examen i grafisk design vid University of Minnesota och flyttade sedan till San Diego där han inledde en karriär som illustratör. Som frilansare har han bland annat gjort illustrationer till läromedel och ungdomsromaner samt jobbat med att designa logotyper.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Börja måla akvarell : tips och tekniker för att måla med vattenfärg
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 425 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Börja måla akvarell : tips och tekniker för att måla med vattenfärg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Pedagogisk bok om akvarellmålning
    Ulla Norman (Umeå), 15 januari 2024

    Pedagogisk och lättläst bok kring att komma igång att måla akvarell. Bra växling mellan teori och goda exempel. Rekommenderas till den som är ny. För dig som redan målat ett tag så skulle jag rekommendera något annat.

  2. Man blir inspirerad
    Mikael Lorin, 29 juni 2022

    Boken visar på tydligt sätt tanke och tekniker som sakta vävs ihop. Passar om man är nybörjare som jag. Bra och vackre bilder att följa. Man blir inspirerad.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Maury Aaseng

  • Drawing: Birds

    Maury Aaseng

    With Drawing: Birds, learn to render a variety of beautiful, realistic birds in graphite pencil. Artists of all skill levels and bird enthusiasts alike will find creative inspiration and valuable drawing instruction in Drawing: Birds. This compreh...