Absoluta bevis (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
633
Utgivningsdatum
2019-08-16
Förlag
Modernista
Översättare
Gabriel Setterborg
Originaltitel
Absolute Proof
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
220 x 145 x 45 mm
Vikt
845 g
SAB
Hce
ISBN
9789177819943

Absoluta bevis

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-08-16
219
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
»Sensationell. Den bästa thrillern sedan Da Vinci-koden.« | Lee Child

»Befinner sig i samma bestseller-territorium som Dan Brown.« | The Guardian

En andlös kamp mot klockan för att lösa det största mysteriet av dem alla.

Den grävande reportern Ross Hunter är nära att inte svara på det telefonsamtal som ska förändra hans liv, och kanske världen, för all framtid.
»Jag vill bara försäkra er om att jag inte är en knäppskalle, mr Hunter. Jag är doktor Harry F. Cook och jag vet att det här kommer att låta underligt, men jag har nyligen fått absoluta bevis för Guds existens och fick tips om en författare, en respekterad journalist som heter Ross Hunter, som skulle kunna hjälpa mig att bli tagen på allvar.«
Ross kan inte motstå frestelsen att lyssna vidare, och är snart indragen i sitt livs största - och farligaste - uppdrag. En predikande miljardärs falska budskap, en berömd ateists hela livsverk, och trovärdigheten hos samtliga världens stora religioner - alla kommer de snart att vara hotade. Om Ross Hunter lyckas överleva länge nog för att lägga fram de uppgifter han fått ta del av...

PETER JAMES är en bästsäljande brittisk deckarförfattare, vars böcker har sålt i otroliga 19 miljoner exemplar världen över och översatts till 37 språk. Absoluta bevis är hans nya, helt fristående thriller.

»Högt tempo och extremt underhållande, med ett överraskande och tillfredsställande slut.« | Daily Express

»Peter James är en intrigens mästare.« | Daily Mail

»En av de bästa kriminalförfattarna av alla.« | Karin Slaughter
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Absoluta bevis
  2. +
  3. Försvunnen. Död?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Försvunnen. Död? av Peter James (inbunden).

Köp båda 2 för 444 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Absoluta bevis. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Välskriven!
    Lollos bokhörna, 19 oktober 2019

    Den grävande reportern Ross Hunter som blir kontaktad av en man som påstår sig ha bevis för Guds existens. Rose kan inte låta bli att lyssna och blir indragen i sitt livs farligaste uppdrag.
    Absoluta bevis är en välskriven och ganska lättläst deckare. Berättelsen är fängslande och har ett driv framåt vilket behövs då boken är tjock med sina 638 sidor. När jag läser på baksidan får jag lite tankar till Dan Browns böcker. Har inte läst något av Peter James förut, men blev positivt överraskad. Rekommenderas!

  2. Välskriven thriller!
    Kaffeläsaren, 30 september 2019

    I Absoluta bevis lämnar Peter James kriminalintendent Roy Grace hemma och ger sig in på en ny bana. Här får vi istället följa den grävande reportern Ross Hunter. Ross blir kontaktad av en man som påstår sig ha bevis på att Gud finns på riktigt. Ross lyssnar motvilligt vidare, men när mannen talar om detaljer som endast Ross avlidna bror och Ross själv vet, väcks en nyfikenhet som leder Ross in på en farlig väg. Några gör allt för att stoppa Ross i hans jakt på Guds existens och det är med liv... Läs hela recensionen

  3. Många tankar föddes under läsandes gång.
    Susanne Ottosson, 20 september 2019

    En spännande bok. En handling som ibland kröp under skinnet på mig. En något annorlunda bok som var svår att lägga ifrån sig. Klart läsvärd.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Peter James