Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2020-04-08
Förlag
Tukan förlag
Illustratör/Fotograf
Sanna Sporrong
Dimensioner
238 x 172 x 25 mm
Vikt
633 g
SAB
Dokb
ISBN
9789177839729

Boosta dig själv : bli tryggare, starkare och få bättre självkänsla

(12 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-04-08
153
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
För att påminna mig om att jag är grym!

Livet är fullt av utmaningar! Din tro på dig själv och din självkänsla kommer att prövas, men det positiva är att du har makten att bestämma vem du vill vara och hur du vill behandla dig själv.
Livet bjuder på motgångar och tuffa perioder, stress och ledsamheter. Det viktiga är att lära sig att hantera sådana perioder. Med rätt verktyg hittar du kraften inom dig.

Den här boken hjälper dig att plocka fram något som redan finns inom dig - en grundläggande trygghet, styrka och självkänsla. Genom att fylla i den här boken och göra små förändringar i din vardag kommer du att att utmana dina inre föreställningar och kunna bli den person du vill vara.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Boosta dig själv : bli tryggare, starkare och få bättre självkänsla
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 402 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Boosta dig själv : bli tryggare, starkare och få bättre självkänsla. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok som man längtar efter att ta fram
    Creativitet, 23 augusti 2021

    En underbar bok för eftertänksamhet och analys av sitt inre. Jag har tre av Sannas böcker och det är den här jag gillar allra mest. Jag använder alla tre parallellt och den här tar jag fram varje söndag och analyserar veckan som gått. Jag längtar efter de söndagarna. Det blir som att göra något sorts bokslut av veckan som gått. Boken är exklusiv, pappret lite tjockare och av mycket god kvalitet att skriva på. Illustrationerna av Linda Palm är helt galet fina! Stilistiska och inspirerande till... Läs hela recensionen

  2. Precis vad jag behövde!
    Cecilia Ekengren, 11 januari 2021

    Har sedan tidigare "Planera för din hälsa", "Planera för dina drömmar" och "Planera för din lycka", som alla också är väldigt bra, men den här passade mig verkligen perfekt. Mycket tydlig, genomtänkt och lättanvänd. Och peppande - t o m för en kroniskt utbränd, indränkt i idel negativa tankar, och med ett otal terapiomgångar under många år - som inte hjälpt - i bagaget.
    Ett stort tack till författarna!

  3. Förvirrande
    Agnes Borg, 1 december 2020

    Innehållet i boken var inte riktigt som jag hade förväntat mig. För mig kändes det lite rörigt, jag förstod inte riktigt vad man skulle skriva på tillexempel "nästa veckas affirmationer eller vad man ska skriva på första sidan efter att man har skrivit vad man ska ge sig själv i belöning. Så därför tycker jag att det borde stå ett exempel/ tips i början av boken på vad man tillexempel kan skriva på dom olika sakerna i boken och en förklaring vad som menas med nästa veckas affirmation.

  4. Underbar
    Tanja , 12 november 2020

    Feelgood bok, bra att ge i present. Mycket större än jag förväntade mig. Passar för alla åldrar men mest för de som jobbar med sitt innersta välmående.

  5. Stärka sin självkänsla är underbart
    Annika, 9 september 2020

    Jag är på gång och har inte startat till 100% än.Ser fram emot hösten då jag ska följa bokens rekommendationer.

  6. Vilken härlig bok!
    Elin, 8 september 2020

    Boken i sig är så fin, större än jag trodde, men väldigt fin utvändigt och invändigt. Har bara fyllt i den två veckor hittills, men är överraskad över hur bra det känns. Ett tips till dig som känner dig lite vilsen och som tycker om att skriva av sig!!!

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna