Geiger (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sara Nowak (del 1)
Antal sidor
365
Utgivningsdatum
2021-02-17
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Siwe, Fredrika (form)
Dimensioner
180 x 110 x 23 mm
Vikt
198 g
SAB
Hc
ISBN
9789177954248

Geiger

(16 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket,  Svenska, 2021-02-17
79
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När hon vinkar av barnbarnen ringer den fasta telefonen. Ur luren kommer ett ord, Geiger. I decennier har hon vetat att detta skulle kunna ske och allting gungar till. Hon vet vad det innebär, letar fram vapnet, skruvar på ljuddämparen och smyger fram bakom sin man och sätter mynningen vid hans tinning. Sedan trycker hon av. Mordet i Bromma är inte ett fall för Sara Nowak. Men hennes poliskollega vet att Sara känner de drabbade, de tillhör hennes uppväxt, och därför behövs hon. Sara trotsar reglementet och kliver in i utredningen, ett förmörkande förflutet intar henne och kastar in henne i en förödande plan som väntat i en evighet på att få iscensättas.

Gustaf Skördeman (f 1965) i Nederkalix jobbar som manusförfattare, regissör och producent. Han har även medverkat i Stockholm Live och varit verksam som serieskapare. Geiger är hans spänningsdebut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Geiger
  2. +
  3. Faust

De som köpt den här boken har ofta också köpt Faust av Gustaf Skördeman (pocket).

Köp båda 2 för 158 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Geiger. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spänning
    Frida Hemborg, 3 september 2023

    Jag har aldrig läst denna typ av bok tidigare, spänningsroman, spion thriller, men även polisdrama med fokus på sexualbrottslingar. Men också mycket historia från Östtyskland, Sovjetunionen och kalla kriget. Så otroligt mycket intriger, och du vet aldrig vad som ska hända härnäst. Det blir lite katt och råtta lek under hela bokens gång, förövaren är hela tiden flera steg före. När Sara Nowak lyckats nysta upp en knut, så drar det istället fram fem andra knutar. Ända fram till sista sidan får ... Läs hela recensionen

  2. Suverän spänning
    Gunnar Höök, 24 maj 2021

    Mycket levande berättelse, härlig beskrivet både människor och miljö. Spännande från sidan ett och till slutet. Fortsättningen Faust håller samma fina klass. Rekommenderas

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Gustaf Skördeman