Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Familjen Winther (del 1)
Utgivningsdatum
2021-05-17
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Eva-Maria Gelotte
Originaltitel
Familien Winther
Medarbetare
Løvdal, Hanne (form)
Dimensioner
225 x 150 x 30 mm
Vikt
572 g
SAB
Hce
ISBN
9789177955016

En ny tid

(10 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-05-17
226
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En storslagen och förtrollande roman om livet i överklassfamiljen Winther. Handlingen utspelar sig i Trondheim i slutet av 1800-talet. En ny tid väntar runt hörnet, en arbetarklass växer fram, kvinnors rättigheter stärks och gamla traditioner kommer på fall. Vi följer kvinnorna i familjen Winther både i de vackra salongerna och i de hektiska köksregionerna deras drömmar, längtan och begär. Cecilia Winther är den ledande kvinnan i societeten i Trondheim. Allas ögon är på henne och kvinnorna i staden följer henne i allt hon gör och säger. Men bakom den tjusiga fasaden kämpar Cecilia för att behålla familjelyckan. En ny tid är den första delen i serien om Winther-dynastin, fylld av kärlek, dramatik och hemligheter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En ny tid
  2. +
  3. Om du vill ha mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om du vill ha mig av Katrine Wessel (inbunden).

Köp båda 2 för 442 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av En ny tid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En seriestart som ger mersmak!
    Kaffeläsaren, 6 oktober 2021

    Det här är en serie helt i min smak. Allt med den tilltalar mig, miljöerna, tidseran, karaktärerna. Det enda som gör att den inte får en fullträff var att jag upplevde den något seg.

  2. Den här gillade jag
    veronicas_bok_bak_liv, 31 augusti 2021

    En storslagen och förtrollande historisk roman som utspelar sig i Trondheim på slutet av 1800-talet. Denna bok är den första i en planerad serie om familjen Winther som lever i överklassen. Vi får följa kvinnorna - både från de vackra salongerna till de hektiska köksregionerna.

    Den här boken gillade jag, och det lovar gott om de nästkommande böckerna i serien. Till en början tyckte att jag att den var lite rörig, jag hade svårt att hålla reda på namnen och vem som var vem men när ja... Läs hela recensionen

  3. Välskriven och lättläst!

    Historiska romaner, starka kvinnor och så lite romantik på det. Om detta stämmer så tror jag att jag kan ha en ny favoritserie på gång.

    En ny tid är den första delen om Familjen Winther. Och om jag ska vara lite kritisk, vilket man väl ska vara i en recension, så märks det. Boken är lite seg och det sker inte något spektakulärt. Men det betyder ju å andra sidan att det finns gott om tid att lära känna karaktärerna istället, vilket ju är väldigt bra. Men håll ut, det snurrar på betydl... Läs hela recensionen

  4. Den här serien är ett måste
    @bettan_bokprataren (Örebro), 14 juni 2021

    Det här var en bok som jag verkligen gillade. Jag är så glad att det kommer att bli en lång serie. Hela 7 böcker!
    Vi får träffa härliga personer, då speciellt många starka och självständiga kvinnor men även härliga miljöer.
    Jag tycker mycket om författarens sätt att bygga upp dramatiken och att få mig som läsare att känna mig delaktig i händelserna och att jag kan se scenerna framför mig.
    Det här är en serie som jag hoppas och håller tummarna för kommer att bli en Tv- serie, den ... Läs hela recensionen

  5. Intressant och fängslande
    falken (Göteborg), 7 juni 2021

    En fängslande historia, mycket bra skriven. Som ger mersmak. Jag ser redan fram emot nästa bok.... och nästa. Ja alla 7.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Katrine Wessel