Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Benjamin Krantz och Monica Eurell (del 3)
Antal sidor
363
Utgivningsdatum
2023-03-20
Förlag
Bokförlaget Polaris
Medarbetare
Thunfors, Eric (form)
Dimensioner
216 x 141 x 28 mm
Vikt
474 g
SAB
Hc
ISBN
9789177958413

Mörkt arv

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-03-20
222
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tjugoettåriga Emma Jönsson hittas död i Hagaparken i Stockholm en tidig novembermorgon, mördad på ett utstuderat sätt. Varför har ingen anmält henne saknad?

Kriminalkommissarie Monica Eurell som just fl yttat till Stockholm blir utsedd till spaningsledare. Hon tar hjälp av profileraren Benjamin Krantz, och de inser snart att det finns slående likheter med två andra mordfall som skett de senaste åren. Har de att göra med en oupptäckt seriemördare? Och kan de hitta honom innan han slår till igen?

Mörkt arv är en berättelse om ett nutida Stockholm och vad folk gör för att ta sig fram i den ofta hårda huvudstaden. Det är också en historia om mördare och mordoffer. Vad får någon att begå grova våldsbrott mot en annan människa? Svaret på den frågan ska visa sig bli betydligt mer personligt för Benjamin än han kunnat ana.

Boken är inspirerad av en verklig händelse, ett omtalat olöst fall.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mörkt arv
  2. +
  3. Tre som såg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tre som såg av John Willander Lambrell (pocket).

Köp båda 2 för 301 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mörkt arv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Grep inte tag
    Bokhyllaniskuggan, 27 april 2023

    ❥ DNF: Jag tycker väldigt mycket om författarens berättarstil och språk, för att inte tala om seriens huvudpersoner Monica och Benjamin - klockrena! Men just den här storyn greppade inte tag i mig, jag kände inget engagemang eller intresse för intrigen.

    Första boken i serien, Den som vet, blåste mig lite av stolen och var en av mina favoriter när jag summerade 2021.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av John Willander Lambrell

  • Tre som såg

    John Willander Lambrell

    En sommarkväll i trakterna kring Malung försvinner tre åttaåriga pojkar. De hittas så småningom döda i en tjärn inte långt från en plats där de brukade leka. Kriminalkommissarie Inge Ingesson får landets mest omtalade fall på sitt bord samtidigt s...

  • Den som vet

    John Willander Lambrell

    En juldagsmorgon hittas ett sexårigt kändisbarn död i familjens källare. Hennes död kantas av frågetecken och väcker snart hela landets intresse. Kan någon ha mördat flickan med familjen sovande i samma hus? För den unga profileraren Benjamin Kran...