Vattenlandet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Läs på egen risk (del 4)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2018-10-08
Förlag
Bonnier Carlsen
Illustratör/Fotograf
Johanna Kristiansson
Dimensioner
216 x 154 x 10 mm
Vikt
251 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178031191

Vattenlandet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-10-08
93
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Tindra och Selma ska äntligen få besöka det underbara vattenlandet som alla i skolan pratar om. Tjejerna är ivriga, men också lite oroliga. Ryktet går nämligen att om man råkar kasta sig ner i fel vattenrutschkana kan man hamna i en hemlig, livsfarlig bassäng. Och där under ytan bor något stort, mörkt och hungrigt ...

Vattenlandet är den fjärde fristående delen i "Läs på egen risk!" - serien med riktigt läskiga vandringssägner för nybörjarläsarna. Tidigare delar i serien heter Varuhuset, Dataspelet och Gosedjuret. Böckerna är lättlästa och genomillustrerade med Johanna Kristianssons färgstarka, lekfulla bilder. De spännande historierna ger både rysningar och läslust.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vattenlandet
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 252 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vattenlandet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skräckbok för barn
    Emmie Malm, 26 april 2023

    Fruktansvärt slut på boken, med ett barn som är instängt i en ej färdig vattenrutschbana. Vår 9-åriga son behövde bearbeta boken och slutet flera dagar efteråt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Petrus Dahlin