Mojängen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2020-01-03
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Emilia Dziubak
Dimensioner
268 x 202 x 10 mm
Vikt
319 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178036592

Mojängen

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-01-03
141
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Ny bilderbok av bästsäljande författaren Martin Widmark för de lite yngre barnen! Med sina serier om LasseMaja och Nelly Rapp har Martin Widmark cementerat sin plats bredvid Astrid Lindgren som barnens favoritförfattare i svensk litteraturkanon. I Mojängen samarbetar han åter med den hyllade och kritikerrosade illustratören, Emilia Dziubak.

Rutger och Valter är två bröder som bor tillsammans. Rutger är uppfinnare, och en dag uppfinner han tidernas bästa uppfinning; en liten mojäng som städar, diskar och tar hand om alla tråkiga tidskrävande hushållssysslor!

Och mojängen visar sig verkligen vara effektiv.

Men när huset är städat och disken är diskad så flyttar mojängen mer och mer fokus över till de båda bröderna. De måste äta mindre mat! De måste sluta tro på tomten! Och framförallt måste de komma ut ur huset och ta lite promenader i den friska luften!

Alldeles för sent inser de båda bröderna att de genom att försöka städa bort allt jobbigt i hemmet, i själva verket håller på att städa bort sig själva...

Martin Widmark målar upp en humoristisk berättelse om att längta efter något, som du kanske egentligen inte alls vill ha när du väl får det. Med en underton av eftertänksamhet kring vad ny teknik och artificiell intelligens kan göra med oss.

Gestaltad av den flerfaldigt prisbelönta polska illustratören Emilia Dziubak!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mojängen
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 290 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mojängen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Råa grönsaker är inte mat, korv är mat
    -, 13 september 2023

    Besynnerligt innehåll för en barnbok. Börjar bra med att en mojäng uppfinns. Men sedan vill mojängen att de bantar genom strikt kosthållning. Bantning är ju verkligen inget små barn ska höra talas om. Att få grönsaker att framstå som dåligt är ingen bra idé när de flesta föräldrar kämpar med att få sina barn att äta mer grönsaker. Att säga att korv är riktig mat känns lika illa med tanke på miljöproblemen. Och att dessutom slänga in att tomten inte finns i en bilderbok - obegripligt.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna