Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sickan
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2020-05-05
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Sofia Rådström
Dimensioner
177 x 177 x 9 mm
Vikt
176 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178038725

Vänta, Sickan

(7 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-05-05
129
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    29
Visa alla 1 format & utgåvor
Det regnar utanför fönstret. Ivriga Sickan vill genast ut och plaska i vattenpölarna! "Vänta, Sickan!" får pappa säga då. Han tycker att Sickan först ska ta på en torr blöja, byxor, tröja, galonisar och jacka. Det tycker inte Sickan.

Äntligen är påklädningen klar. Då ska pappa bara hämta kaffe. Men när han kommer tillbaka från köket är Sickan försvunnen. Det verkar som Sickan inte längre vill gå ut. Vad vill Sickan göra nu?

Sofia Rådströms fina moderna textrim och mysiga illustrationer i de första böckerna om Sickan föll både recensenter och läsare i smaken. Även denna gång lyckas hon få vardagsrimmen att falla perfekt på plats.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vänta, Sickan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Favoritboken
    Johanna, 28 april 2021

    Denna bok (och de andra om sickan) blev en hit på en gång hos vår 20-månaders. Jag vet inte hur många gånger jag redan läst den på 3 dagar. Han kommer med den hela tiden och vill läsa. Ville till och med vara "klädd" som Sickan i stövlar och blöja och regnhatt. Rekommenderar starkt!!

  2. Älskar den!
    Umelmaheye (Kalmar), 10 mars 2021

    Underbar bok. Hög igenkänning. Älskar minspelet hos Sickan - så himla fint tecknat. Ettåringen gillar den också - särskilt sidan där Sickan plötsligt är försvunnen.

  3. Härligt!

    Vi har tidigare tipsat om de två första böckerna i serien "Dela med dig, Sickan" och "Kom nu, Sickan" som är väldigt charmiga böcker för de yngsta. Vardagliga men samtidigt väldigt roliga.
    Nu har denna tredje bok med Sickan kommit och precis som innan är detta en härlig bok på rim som gör att man ler under läsandets gång.

    I denna bok är det en härlig regndag ute och Sickan vill direkt ut - fort!
    En sydväst på huvudet och stövlar på fötterna räcker väl?
    Nja, tycker pap... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Sofia Rådström