Ditt hjärta är mitt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2019-03-21
Förlag
Lilla Piratförlaget
Översättare
Anna Thuresson
Originaltitel
Tin heart
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
190 x 130 x 28 mm
Vikt
392 g
SAB
uHce
ISBN
9789178130498

Ditt hjärta är mitt

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-03-21

Slutsåld

Marlowe har fått ett nytt hjärta. En ny chans. Men det är som att hennes nya liv inte riktigt vill börja. Kanske kommer allt att kännas lättare, om hon bara får tacka sin donators familj? Enligt sjukhuset vill familjen inte ha någon kontakt med henne, men en kommentar i en facebook-grupp säger något annat ...

Mitt i allt detta är det dags att börja skolan igen. Och med en lillebror som klär sig som om hela livet var en maskerad, en militant vegan till mamma och ett accelererande krig med slaktarsonen i huset bredvid, är Marlowes liv kaos. Och värre blir det, när hon bestämmer sig för att ta reda på mer om den som gett henne sitt hjärta.

Shivaun Plozza är från Australien, och debuterade 2016 med ungdomsboken Frankie. Ditt hjärta är mitt är hennes andra bok, och den första som kommer ut på svenska. Det är en stark, humoristisk, romantisk roman om att hitta sin plats i livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ditt hjärta är mitt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Trollbindande roman!
    Kaffeläsaren, 15 april 2019

    Ditt hjärta är mitt är en rörande berättelse om Marlowe som har fått en ny chans genom ett nytt hjärta. Men ändå vill hennes liv inte riktigt komma igång. Går det bättre om hon får tacka sin donators familj? Nja det visar sig inte vara så lätt. Med en överbeskyddande militant vegan till mamma som vill lägga sig i allt i Marlowes liv är hon ganska hårt styrd. Mamman är otroligt överbeskyddande mot sin dotter, kanske blir det så när hon tidigare varit nära att förlora sin dotter men det känns s... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Shivaun Plozza