Inte mindre än frisk : min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
236
Utgivningsdatum
2020-02-12
Förlag
Lisette Therner förlag
Dimensioner
210 x 148 x 14 mm
Vikt
383 g
SAB
Vp,Lz Therner, Lisette M.
ISBN
9789178195299

Inte mindre än frisk : min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-02-12

Slutsåld

I sin kamp mot den negativa spiralen av en kronisk och degenererande sjukdom fann Lisette en väg till hälsa och en ny mening med sitt liv. Genom hopplösa läkaruttalanden, läkemedel och kampen mot ett envist eget inre motstånd följde hon sin subtila inre röst om att hon skulle finna ett sätt att återskapa full hälsa, mot alla odds.

Lisette är ett lysande exempel på hur man kan komma lång väg att hela sig själv genom att skapa förutsättningar för en sund kropp och inre hälsa. Med en detektivs noggrannhet och uthållighet sökte hon efter svar på reumatismens nyckfulla samband och sjukdom som fenomen. Med insikten om de inre mekanismerna för vår fysiska existens startade en djupare läkningsprocess och ett nytt sätt att se på hälsa och vägen till den utkristalliserades. När kroppens egna läkekrafter fick vingar med assistans av naturens visdom, återkom hälsan och med den, en större förståelse för hur hälsa kan skapas från grunden.

Hur Lisette återskapade sin hälsa delar hon frikostigt med sig av, i sin berättelse genom svår ledgångsreumatism.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Inte mindre än frisk : min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Denna bok är ett mirakelsvar för mig!
    Eva Marie Valltjärn, 27 december 2021

    Jag har under den senaste tiden fått allt mer problem med min hälsa, trots att jag i hela mitt liv har varit jätte noga med min kost så jag borde vara en vandrande reklampelare för hälsa...men trots det förlorad jag helt greppet och blev jätte sjuk. Jag som har varit en mycket aktiv skogsmulle och dagligen tagit väldigt långa promenader i skogen med mina hundar, fick alltmer helvetes värk i alla muskler leder och ryggen. Jag var dessutom så trött att jag kunde somna när som helst och över al... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner