Energifyllda mellanmål  : 69 enkla recept (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
94
Utgivningsdatum
2018-12-27
Förlag
Bonnier Impact
Medarbetare
Brandon-Cox, Bianca (foto)
Dimensioner
230 x 201 x 13 mm
Vikt
473 g
SAB
Qca
ISBN
9789178490097

Energifyllda mellanmål : 69 enkla recept

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-12-27
130
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Byt ut dina mellanmål och få stor effekt på hälsan! Att skaffa sig nya, bättre vanor behöver varken vara krångligt eller tidskrävande. Superfoods är maten som innehåller maximalt med näring per krona och ger din hälsa en rejäl kick. Helt enkelt mat som medicin. I den här boken får du lära dig vilka råvaror du ska välja för att få en extra boost - bra råvaror som du hittar i en mataffär nära dig.

Superfood boost ger dig kunskap och lust att börja planera enkla och snabba rätter som ger effekt på ditt välmående. Recepten är baserade på raw food-ingredienser som inte upphettas över 42 grader, allt för att bevara näringen på bästa sätt. Inget vitt socker, inga mjölkprodukter och inget gluten.

Här hittar du recept på snabba mellanmål som gör det lätt att leva nyttigare. Byt ut mellanmålsmackan mot en härlig smoothie med avokado och blåbär. Eller prova nice cream när suget sätter in! Lika god som glass men betydligt nyttigare. Svårare än så behöver det faktiskt inte vara att inleda ett hälsosammare liv. Flera av recepten i boken fungerar också utmärkt till frukost, lunch eller middag. Enkla och snabba rätter som gör dig pigg, frisk och glad. När du ersätter en vanlig snabblunch med färska råvaror och levande livsmedel får du energi som räcker ända till kvällen. På köpet får du en lugnare mage, ett jämnare blodsocker och gör en insats för vår miljö.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Energifyllda mellanmål  : 69 enkla recept
  2. +
  3. Smarta snacks: nyttigare mellanmål, tilltugg och godis

De som köpt den här boken har ofta också köpt Smarta snacks: nyttigare mellanmål, tilltugg oc... av Eleonora Von Essen (häftad).

Köp båda 2 för 289 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Energifyllda mellanmål : 69 enkla recept. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ej vegansk
    Karolina (Göteborg), 16 april 2021

    Författaren verkar inte vara insatt i begreppen veganskt eller rawfood. Recepten innehåller både honung och bipollen = ej veganskt.
    Rawfood innebär färskt men här har hon valt fryst frukt och bär.
    De frysta hallonen som man använder bör kokas eller vara svenska för att undvika norovirus men det verkar författaren ha missat.

    Står att det skall vara energifyllda mellanmål men står inget om näringsberäkning av recept.

    Att plocka vilda blad i park eller skog efter säsong... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Erica Palmcrantz Aziz