Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
188
Utgivningsdatum
2020-07-24
Upplaga
1
Förlag
BoD
Dimensioner
210 x 148 x 11 mm
Vikt
280 g
Komponenter
Paperback
SAB
Hc
ISBN
9789178511723

Brottstycken

Såvitt Jag Kommer Ihåg

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-07-24
166
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Brottstycken kom till när jag efter ett långt yrkesliv som advokat tänkte på alla händelser och episoder som passerat revy under alla år. Jag tänkte på de fantastiska personer jag mött i mitt yrke. Jag ville ge dessa människor den röst de inte fått inför rätta. De tankar de velat ge uttryck för men aldrig fått.

Med hopp om att ha kunnat skapa en bild av detta liv, överlåter jag härmed Brottstycken till dig kära läsare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Brottstycken
  2. +
  3. Atlas över avlägsna öar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Atlas över avlägsna öar av Judith Schalansky (inbunden).

Köp båda 2 för 605 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Brottstycken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Recension av Carl J Tengströms bok Brottstycken
    Carl Johan Tengström (Stockholm), 14 januari 2024

    Den som har ambitionen - och lusten - att skriva ner sina erfarenheter från det egna yrkeslivet möter en hel del svårigheter som måste övervinnas. På ett mera allmänt plan handlar det om att kunna se sin egen gärning genom en utomståendes glasögon, det vill säga med en någorlunda objektiv blick utan att falla för frestelsen att förhäva sig själv. Det handlar också i hög grad om att ha förmågan att välja ut företeelser och händelser som kan vara intressanta för en bredare läsekrets, inte minst... Läs hela recensionen

  2. Spännande brottmålsskildringar ur verkliga livet
    Andie Lindskog, 9 februari 2021

    Under den fyndiga titeln Brottstycken får vi ta del av en lång rad brottsfall ur verkliga livet, sett ur försvararens perspektiv. Carl J Tengström berättar fängslande om ett axplock av fall som han fått på sin lott genom en lång karriär som försvarsadvokat. Läsningen är intressant med sitt innehåll där man inte kan ana hur utfallet blir och detta gör boken oförutsägbar.
    Det handlar mer om personerna bakom de brott de misstänks för snarare än själva brottet. Och det är en intressant infall... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner