Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Rickard Ander (del 1)
Utgivningsdatum
2020-01-20
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178616572

Efter så många år E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-01-20

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Del 1: Rickard Ander.

En man hittas torterad och ihjälslagen i Södra Hammarbyhamnen i Stockholm. Tidigare samma dag har han upprepade gånger ringt en affärsman vid namn Rickard Ander.

På 80-talet var Rickard Ander narkotikapolis i Göteborg. Det då avgörande tillslaget mot en internationell amfetaminliga fick ett högt pris och efterspelet blev katastrofalt för Ander på det personliga planet.

För att en gång för alla få slut på den mardröm han trott att han lämnat bakom sig för över trettio år sedan blandar sig Ander i den aktuella mordutredningen. Kanske mer än han borde ...
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Efter så många år. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Högklassig och trovärdig kriminalthriller
    Carl Cederqvist, 8 februari 2020

    En högkvalitativ kriminalthriller som griper tag i dig från de första sidorna. I ett rafflande tempo förs du vidare i ett händelseförlopp med inslag av verkliga händelser och detaljer som avslöjar författarens kunskaper om polisarbete från insidan. Välskriven och lättläst gör att varning för "sträckläsning" måste utfärdas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Göran Sällqvist