Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2021-03-12
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Lundquist, Alexandra (form)
Dimensioner
210 x 143 x 12 mm
Vikt
257 g
SAB
Lz Nohr, Per
ISBN
9789178853557

En brutalt ärlig historia : en självbiografi

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2021-03-12
179
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Nu hade supandet gått så långt att det inte fanns någon återvändo. Jag hade redan skrivit ihop avskedsbrevet till mina söner. Nu handlade det bara om att hitta rätt tillvägagångssätt och rätt tillfälle att avsluta det man inte ens kunde kalla för ett liv. Jag hade ingen aning om vad en panikångestattack skulle utlösa den där sommardagen för 12 år sedan.
Att livet kunde förändras så radikalt på bara några sekunder kunde jag aldrig föreställa mig och att den enda trösten och tryggheten fanns i alkoholen var också en helt ny upplevelse. Jag drack inte för att det var gott, jag drack inte för att jag ville, jag drack för att jag var tvungen.

Per Nohr, 61 år, en profil inom uppländskt föreningsliv och bosatt i Uppsala, berättar öppet och ärligt om sina tuffa år som alkoholist.
Per tar inga omvägar när han berättar om sina alkoholproblem med förhoppningen att du som läsare kommer att bli både berörd och illa till mods och frågan kommer att komma, hur kan ett normalt liv gå så käpprätt åt skogen så fort?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En brutalt ärlig historia : en självbiografi
  2. +
  3. Jag som var så rolig att dricka vin med : rapport från ett år som nykter alkoholist

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag som var så rolig att dricka vin med : rappo... av Rebecka Åhlund (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En brutalt ärlig historia : en självbiografi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra skrivet
    Stene Pettersson, 27 februari 2023

    Bra bok som är lätt läst.
    Man får en tanke om att det är inte lätt att läsa. Man kan inte sluta läsa

  2. Ärlig och rå, gripande
    Marias bokhylla, 3 maj 2022

    3,5/5

    Per Nohrs självbiografi bär titeln En brutalt ärlig historia, och det är verkligen vad det är. Här följer vi Nohrs liv från barndomen och upp till medelåldern med allt vad det innebär. Lyckliga stunder blandas med sorg och i fokus ligger den sjukdom som håller på att ta ifrån honom allting: alkoholismen.

    Det som verkligen griper tag i mig, förutom Nohrs mycket ärliga och genuina skrivsätt, är såklart det kapitel som skrivs av sönerna. Det som berättar om hur det inte a... Läs hela recensionen

  3. Lämnar ingen oberörd
    Marina , 19 augusti 2021

    Den är ärlig, naken in på nerverna, rätt och slätt så här kan livet se ut. Igenkänning på en hel del om man har någon i sin närhet med alkoholism. Framförallt så inger den hopp , att med VILJA och rätt stöd så kan tillvaron bli bra igen. Kärleken till livet.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna