Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
603
Utgivningsdatum
2021-10-04
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
210 x 140 x 45 mm
Vikt
660 g
SAB
Hc
ISBN
9789178854950

Förändringens kraft

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-10-04
216
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    99
Visa alla 1 format & utgåvor
Eld. Vatten. Vind. Metall. Jord. Blixt. Djur. Trä. Tid.

Världen är uppdelad i nio element. Alla tonåringar måste göra ett val, vilket element vill de tillhöra? När valet väl är gjort finns det ingen återvändo.

Aethera lämnade sitt element när hon fyllde femton och bytte ett liv mot ett annat. Sedan dess har hon knappt träffat sin familj. Tio år senare återvänder hon och med sig bär hon en fråga. Varför måste ett val utesluta ett annat? Finns det en framtid där elementen lever i harmoni med varandra, ett liv där det är möjligt att korsa gränser? Hon övertalar sin syster och fyra vänner att hjälpa henne att undersöka saken. Tillsammans beger de sig ut på en resa där mer än deras liv hotas. Var går gränsen för när en idé är menad att göra gott och när den blir en besatthet?

Förändringens Kraft är en fantasyroman som kringgår kampen mellan gott och ont. Kan det vara så att den största fienden egentligen är de själva?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Förändringens kraft
  2. +
  3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 365 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förändringens kraft. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Episk ya-fantasy
    Marias bokhylla, 31 augusti 2023

    3,5/5

    Världen är uppdelad i nio element och alla tonåringar måste välja vilket de vill tillhöra, ett val som är oåterkalleligt. Men Aethera lämnade sitt element när hon fyllde femton och har efter det knappt träffat sin familj. Men varför måste ett val utesluta ett annat? Kan inte elementen leva i harmoni med varandra? Hon övertalar sin syster och några vänner att hjälpa henne att undersöka det och de ger sig ut på en resa som inte bara hotar deras liv utan också hela världsbilden. <... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Nilsson