Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2022-04-13
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Lolax, Anna (form)
Dimensioner
220 x 150 x 18 mm
Vikt
392 g
SAB
Hc
ISBN
9789178857203

Infarkt

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-04-13
242
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Martin sveper in i Johannas liv med en passion och en öppet redovisad bipolaritet som rubbar hennes välordnade tillvaro i grunden. Förälskelsen får Johanna att tappa taget om sina föreställningar om vad som är sant och riktigt i livet. När är kärlekens pris för högt? Hennes förnuft hamnar i konflikt med passionen och lusten. Insnärjd i en kärleksrelation som söker överleva i skuggan av bipolaritet och beroendesjukdom ställer hon sig frågor utan svar.

Infarkt är en kärleksroman inspirerad av verkliga händelser som gestaltar kampen mellan tankens klarhet, hjärtats obotliga ensamhet och den sexuella driftens kraft.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Infarkt
  2. +
  3. Selma

De som köpt den här boken har ofta också köpt Selma av Hannah Lutz (inbunden).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Infarkt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Känslosam
    Marias bokhylla, 15 oktober 2022

    Johanna är ganska nöjd med sin tillvaro när Martin sveper in med passion men också en bipolaritet som han är öppen med. Johanna förstår snabbt att det inte är hållbart eller ens särskilt hälsosamt för henne att vara i den här relationen, men hon har svårt att bryta den, för när Martin mår bra, är han fantastisk och allt hon någonsin kunnat önska. Det är bara den där andra sidan.

    Det här är en riktigt jobbig bok att läsa. Rakt igenom känner man med Johanna i alla hennes känslor. Hon ä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Catarina Kent

  • Naken

    Catarina Kent

    Ett trauma i sena tonåren förändrar Agnes för livet och sätter spår som cementeras av åren som går. Nu befinner sig hon och barndomsvännen Lisen mitt i livet där frågor utan svar trängs med självbedrägerier och lögner. En dag dyker en vän från ung...