Vegan på 5 ingredienser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
155
Utgivningsdatum
2020-04-21
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Vegan på 5 ingredienser
Medarbetare
Söderberg, Li (form) / Kimbell, Katherine (form) / Weibull, Lennart (foto)
Dimensioner
247 x 175 x 19 mm
Vikt
612 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789178870202

Vegan på 5 ingredienser

(10 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-04-21
229
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    139
Visa alla 1 format & utgåvor
Vegansk mat är lättlagad, god och tillåtande, precis som all mat ska vara! När Siri Barje lagar mat blir det rejäla smaker och väl avvägda ingredienser.

Med tio basvaror i köket (som olja, salt och annat du säkert redan har hemma) räcker det med bara fem ingredienser för att laga god vegansk mat - till exempel scrambled tofu, portobelloburgare och linsgryta eller veganska versioner av klassiker som bouillabaisse och chokladmousse. Här finns recept till frukost, smårätter, huvudrätter och efterrätter. Välkommen till det veganska köket!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vegan på 5 ingredienser
  2. +
  3. Kål hela året

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kål hela året av Siri Barje (kartonnage).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Vegan på 5 ingredienser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättlagat och väldigt gott
    Anna, 5 maj 2023

    Siri Barje är så bra på att skapa recept! Det här är en väldigt bra bok med en samling enkla recept som visar att det inte är ett dugg svårt att laga mat till en vegan. Bra genvägar för vardagens middagar med att använda en del färdiga ingredienser, istället för att stå och rulla vegobullar själv efter jobbet till exempel, men ändå få en till största delen hemlagad måltid. Även bra tips inför matlagning till helg och fest. Rekommenderas för alla som vill laga mer växtbaserad mat och äta gott.

  2. Allt man behöver
    Maria, 15 juni 2021

    Vilken härlig bok! Med Siri vid rodret kan det aldrig gå fel. Hennes mat är ju inte annat än toppengod, och denna bok är inget undantag. Helt otroligt vad man kan laga med så enkla medel. Här finns smak, färg och form för alla tillfällen. Frukost, vardagsmat, helgmat, och läckra efterrätter. Hela familjen gillar recepten, stora som små.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Siri Barje