Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2020-03-31
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Skörda, lagra, laga
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form)
Illustratör/Fotograf
Tatiana Shirbidova
Dimensioner
217 x 175 x 23 mm
Vikt
620 g
SAB
Qe
ISBN
9789178870844

Skörda, lagra, laga

(22 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-03-31
273
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    139
  • Skickas inom 0-1 vardagar
    149
Visa alla 2 format & utgåvor
Mitt uppe i alla odlingsbestyr glömmer man nästan bort att det man sått och planterat ska skördas och tas om hand också. Hur gör man det på bästa sätt? I Farbrors Gröns nya bok finns svaren på frågorna man ställer sig när man står där vid sitt dignande grönsaksland och känner sig osäker. För när är det egentligen dags att plocka, gräva upp och klippa av? Och vad gör man med allt som man med så mycket möda och kärlek har odlat fram? Vad kan man laga? Hur kan man lagra? Och hur syrar, torkar eller lägger man in?

"Skörda, Lagra, Laga" är både en trädgårdsbok med erfarna råd från mästerodlarduon Farbror Grön och en kokbok med deras bästa recept, en oslagbar kombination för alla som odlar ätbart.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skörda, lagra, laga
  2. +
  3. Till växten : en kärlekshistoria

De som köpt den här boken har ofta också köpt Till växten : en kärlekshistoria av Maja Alskog Bredberg (häftad).

Köp båda 2 för 502 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Skörda, lagra, laga. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Saknar det viktigaste
    Mea, 10 september 2022

    Detta var en bok som jag verkligen såg fram emot men blev mycket besviken över. Har man så pass omfattande odlingar att man behöver råd för att skörda och lagra alltihop, då kan jordkällare inte uteslutas. Min mor förvarade äpplen inrullade ett och ett i papper från sen höst till mars i en enkel matkällare i villan. Ungefär samma månad åt vi av de sista potatisarna som hon skördat i september. Enligt denna bok kan dessa grödor i bästa fall torkas,, läggas in eller frysas. Fullständigt menings... Läs hela recensionen

  2. Boken jag saknat
    Linda M, 13 augusti 2022

    Berättar vad man gör mellan odling och matrecept, hur man får skörden att inte mögla bort eller skrumpna tills man ska tillaga den.

  3. Inspirerande
    Ingrid Andersson, 30 november 2020

    Blir så inspirerad. Bilderna, texterna och recepten. Vill direkt testa att så nya grönsaker och laga nya rätter. Det här är min bok nr 2, bok 1 gav jag bort till en vän som blev helsåld.

  4. En perfekt presentbok
    Lina (Linköping), 16 september 2020

    En suverän bok med mängder av praktiska tips och nyttig information. Det finns många böcker som handlar om hur man planerar, sår och planterar, men den här boken fokuserar på hur man går i mål med odlandet. Jättebra upplägg att presentera varje gröda för sig och berätta om när det är lämpligt att skörda och hur man kan lagra på flera olika sätt. Författarna delar generöst med sig av både hellyckade och mindre lyckade erfarenheter. Här finns odlingsglädje, smarta tips och goda recept. Fint fot... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna