Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2020-09-22
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Odödliga rätter på veganskt vis
Medarbetare
Wickholm, Pär (form) / Wettainen, Stefan (foto)
Dimensioner
268 x 201 x 22 mm
Vikt
905 g
SAB
Qcabc
ISBN
9789178871278
Vanliga sökord
jävligt gott

Klassiska rätter på veganskt vis : hållbara recept på maten du inte kan vara utan

(27 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-09-22
296
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    139
Visa alla 1 format & utgåvor
Efter succén "Vegansk husmanskost" är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.

Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish "n" chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klassiska rätter på veganskt vis : hållbara recept på maten du inte kan vara utan
  2. +
  3. Jävligt god vegomat!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävligt god vegomat! av Gustav Johansson (häftad).

Köp båda 2 för 445 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Klassiska rätter på veganskt vis : hållbara recept på maten du inte kan vara utan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderas skarpt
    Stereolife, 1 augusti 2021

    Jag har blivit besviken många gånger när jag köpt kokböcker, men denna bok tillhör inte en av dessa tillfällen. Flera av mina absoluta favoritrecept finns med i denna underbara kokbok (veganvänlig Mapo dofu & Boeuf bourguignon). Hela familjen har glatts åt att göra dessa recept tillsammans och det har lett till många härlig middagar.

  2. Ingen kokbok man använder till vardags.
    Maria, 15 juni 2021

    Recepten är goda och välarbetade. Gustav har lagt ned ett gediget arbete på att omvandla många välkända maträtter till veganska. Så vill man imponera på sina köttätande vänner är denna bok ett tips. Dock är många av recepten relativt komplicerade och tar alldeles för lång tid. Saknar också tidsangivelser till recepten. Så det är mer en kokbok att använda till helgen, och därav kommer den tyvärr inte till användning särskilt ofta. Är man ute efter en vegansk kokbok att använda till vardags, ... Läs hela recensionen

  3. Lätta och goda recept
    Majsan, 30 mars 2021

    Lagom lätta recept på rätter man känner igen och lämpar sig att laga till vänner som inte äter veganskt vanligtvis.

  4. Missvisande titel
    Jessica, 22 oktober 2020

    Jag och författaren har helt olika bild av vad "Klassiska rätter" är - så jag som ville ha denna bok för att "översätta" våra köttbaserade rätter till veganska alternativ känner inte alls att jag fått vad jag färväntade mig. Shawarma, Indisk Dhal, Sloppy Joe, Shakshuka, Philly Cheese Steak, Bahn Mi är inte riktigt vad jag lagar i vanliga fall heller... Så. Nej. Titeln på boken är klart missvisande även om det säkert är en massa trevliga recept på sitt sätt - men inte för det syfte jag köpte den.

  5. Många fina recept
    Vicki, 12 oktober 2020

    Så många fina recept! Kan verkligen rekommendera denna bok. Allt från husmanskost till spännande rätter från andra länder, där finns en hel del att prova!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Gustav Johansson