Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2022-03-29
Förlag
Bonnier Fakta
Dimensioner
223 x 145 x 20 mm
Vikt
374 g
SAB
Qcg,Doef
ISBN
9789178871827

Ser du inte vad jag säger? : om gester, minspel, tonfall och andra sätt att prata utan ord

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2022-03-29
237
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
" ... underhållande utvikningar och oväntade vinklar på den fascinerade forskningen om icke-verbal kommunikation ... Niklas Källners personliga röst skiner igenom på sidorna."

Språktidningen

"Ser du inte vad jag säger" är uppföljaren till Niklas Källners bok "Och bilen går bra?". Denna gång tittar han närmre på allt det som inte sägs men som berättar lika mycket som det talade eller skrivna ordet. Med humor och nyfikenhet dyker Källner in i fascinerande forskning om ansiktsuttryck, röstlägen, gester och mimik. Hur kommer det sig att vissa ser sura ut när de är intresserade och varför uppfattas clowner som obehagliga? Niklas Källner delar med sig av lärdomar från sitt yrke som journalist där han insett att ögonkontakt kan vara överskattad och att man kan framstå som trevlig trots att man ställer obekväma frågor. Han bjuder även på personliga anekdoter, som den gången han fick fly in i en vassrugg efter ett misslyckat kroppsspråk. "Ser du inte vad jag säger" är en bok som ger dig helt nya perspektiv på hur vi kommunicerar med varandra utan ord.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ser du inte vad jag säger? : om gester, minspel, tonfall och andra sätt att prata utan ord
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 466 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ser du inte vad jag säger? : om gester, minspel, tonfall och andra sätt att prata utan ord. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kondom, minspel och tonfall
    Hjortronhyllan, 27 februari 2024

    Niklas Källner är tillbaka med en populärvetenskaplig bok om gester, minspel, tonfall och andra sätt att kommunicera utan ord. Den innehåller Källners egna reflektioner som kan ha skapats genom forskning i ett antal publicerade verk men även genom egna erfarenheter som intervjuare i tv-produktioner. Detta varvas även med transkriberade samtal med 'kändisar' om deras åsikter om gester, minspel, tonfall och andra sätt att kommunicera utan ord. Samt sidor med citat som alla 40+ "gubbar med lite ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Niklas Källner

  • Och bilen går bra?

    Niklas Källner

    Lär dig fixa kallpratet! Den obehagliga tystnaden. Brukar du också kasta ur dig plattityder som "åh vilket vackert väder vi har fått" för att snabbt bryta den? Då är Och bilen går bra? precis den bok du behöver. Här delar Niklas Källner ...