Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2022-12-28
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Ristilä, Kai (form) / Weibull, Lennart (foto)
Dimensioner
270 x 205 x 25 mm
Vikt
991 g
SAB
Qca
ISBN
9789178873975

Hälsorevolutionen kokboken

(36 röster)  |  Läs 10 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-12-28
287
  • Skickas från oss på torsdag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vill du också fylla dina måltider med näring, rikligt med grönsaker, goda proteiner, mättande fetter, smakrika kryddor och härliga såser? Maria Borelius, med bakgrund som vetenskapsjournalist, biolog och författare till flera storsäljande hälsoböcker, har stor passion kring hur livet i köket kan vara både härligt och livsbejakande, samtidigt som det ger balanserad hälsosam mat.

Hälsorevolutionen: Kokboken innehåller över 60 recept som stöttar den antiinflammatoriska livsstilen, håller blodsockret stabilt och fyller dig med energi. Här finns också en uppdaterad matpyramid som gör det enkelt att bygga hälsosamma måltider. För dig som söker konkret vägledning finns ett färdigt matschema för sex veckor med inköpslistor till varje vecka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hälsorevolutionen kokboken
  2. +
  3. Absolut Food Pharmacy : våra 175 bästa recept - ordineras till alla för ett friskare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Absolut Food Pharmacy : våra 175 bästa recept -... av Lina Nertby Aurell, Mia Clase (inbunden).

Köp båda 2 för 536 kr

Kundrecensioner

Det finns 10 recensioner av Hälsorevolutionen kokboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättlagat
    Marita Gustafsson, 29 maj 2023

    Fantastiskt härliga recept som dessutom är enkla att följa. För att inte tala om hur hälsosamma de är. Har fått flera favoriter

  2. Trevlig bok med stor variation på recept
    Neta, 21 mars 2023

    Trevligt upplägg med fina bilder och tydlig information om hur man tillagar de olika rätterna. Särskilt uppskattar jag sidorna med tips på saltfria kryddblandningar och jag har nu en burk av varje stående på min köksbänk att njuta av. Favoriten så här långt är Kerala som används flitigt till kyckling här hemma till min sambos förtjusning.

    Tycker om att det inte är så mycket personligt "prat" i boken, som i de tidigare böckerna, utan att den verkligen fokuserar på recept och inget ann... Läs hela recensionen

  3. Inte så bra som tidigare böcker
    Lisbeth Nagell (Frölunda), 6 mars 2023

    Kul idé med en kryddgarderob. Upplever innehållsstrukturen som lite rörig. Positivt m måltidsplanerare och inköpslistor. Saknar dito för alla måltider, ex frukost (som är svårt att variera). Vad m lörd/sönd?
    Undrar på korrektur...skriv- och meningsfel? Blir också undrande till miljö- och hälsoperspektivet betraktat ingredienserna...t ex avokado, vegofärs, msc fisk. Mycket användning av proteinpulver??

  4. Lätt och rätt
    Mia, 21 februari 2023

    Inspirerande kokbok med lätta goda och nyttiga recept. En ny favorit! Goda rätter som gör bra för kropp och själ.

  5. Inga bilder!
    Kerstin Kihlberg , 19 februari 2023

    Eller rättare sagt alldeles för lite bilder, vill alltid ha bilder på rätter man ska laga, har hitintills inte blivit inspirerad till att laga nåt, trots att jag såg framemot boken mycket!

  6. Äntligen en bra och användbar kokbok!
    Raija Mousell, 16 februari 2023

    Lättläst och inte "mästrande". Äntligen en författare med vetenskaplig kunskap och förståelse för en "vanlig" människa! Recepten lätta att följa och maten mycket god. T.o.m. gubben tycker det är gott!

  7. Toppenbok
    Eva , 15 februari 2023

    Många bra recept! Har aldrig hittat så många bra recept att laga. Många favoritrecept att använda flera gånger! Kokboken ligger framme på köksbordet.

  8. Lättlagad kryddig hälsosam mat och dryck
    Carin Craelius, 15 februari 2023

    Boken är maxad med lättlagade enkla härliga och goda rätter. Vackra färger och ej så många krångliga tillbehör och ingredienser.

  9. Älskar boken
    Lena Bäverholt, 8 februari 2023

    Äntligen har jag hittat en kokbok som handlar om hälsosam mat. Mat som inte är så komplicerad utan lättlagad och ändå så god. Gillar att den är så blandad med både veg och kött, eftersom min man älskar kött, jag kan laga så att det passar oss båda. Tack Maria

  10. Gott och lättlagat!
    Cornelia B, 7 februari 2023

    En riktigt bra kokbok med recept som duger både till vardags och fest! Rekommenderas alla matnjutare som vill komma igång och laga mer hälsosam mat.

Visa alla 10 recensioner