Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2022-12-28
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Petterson, Sara (form)
Dimensioner
217 x 155 x 18 mm
Vikt
431 g
SAB
Dokb
ISBN
9789178874811

201 hälsohacks : lämna disken, hångla istället

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-12-28
239
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    139
Visa alla 1 format & utgåvor
"201 hälsohacks" är för dig som vill stärka ditt välmående med hjälp av enkla och hälsosamma val utan att krångla till det! Kanske sätter du alltid andras behov framför dina egna, eller har svårt att hitta balans och hållbara lösningar för att du ska må bra? Då är den här boken för dig!

Här har hälsoinspiratören Sofia "PT-Fia" Ståhl samlat 201 hacks för att ge dig inspiration, väcka nyfikenhet och bidra till att du får nya insikter kring hälsa och välmående. Du får en verktygslåda fullproppad med konkreta tips och inspiration. Det är inte ett facit eller att-göra-lista att checka av på kortast möjliga tid, utan en upptäcktsresa för att hitta just din väg till bättre hälsa och i förlängningen stärka relationen till dig själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. 201 hälsohacks : lämna disken, hångla istället
  2. +
  3. Nybörjare : kraften & glädjen i att våga lära sig nya saker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nybörjare : kraften & glädjen i att våga lära s... av Tom Vanderbilt (häftad).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 201 hälsohacks : lämna disken, hångla istället. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. SOFIA STÅHL - FANTASTISK!
    Josefin Byström, 7 februari 2023

    Man blir då aldrig besviken på Sofia Ståhl. Älskar denna bok så otroligt mycket. Har ej läst klart hela ännu men det känns verkligen som en bok man aldrig kommer tröttna på, alltid är i behov av och som får finnas i mitt hem som ett fint stöd att luta sig emot. Ni kommer inte bli besvikna om ni köper denna bok. Det känns att boken är genomtänkt och det är många fina bilder i den dessutom. På samma sätt som den känns viktig och allvarlig känns den färgglad och avslappnad. TACK!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Ståhl

  • Tio vägar till hälsa

    Sofia Ståhl

    Sofia Sjöström har alltid tränat. Mycket. Hon åkte sin första Kortvasa som 11-åring, prioriterade träning före lek, har utbildat sig till personlig tränare och självmant gått upp 05.20 för att krypa genom lera och bära andra människor på ryggen. N...

  • Trappträning : korta, effektiva pass för hela kroppen

    Sofia Ståhl

    I trappa (eller backe) kan du enkelt köra kort intensiv intervallträning med bara din egen kropp som belastning. Pass som ger din kropp precis vad den behöver - massor med styrka och kondition - men utan att ta tid. Effektivt som grundträning för ...