Toalettpapperskungen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-04-24
Förlag
Bonnier Bookery
ISBN
9789179010751

Toalettpapperskungen E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2020-04-24

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Han kunde verkligen konsten att bunkra! Möt Ejnar Svensson - den lille tjänstemannen som på grund av ett räknefel blev Toalettpapperskungen med hela svenska folket. I Maria Ernestams fenomenala kortroman vänds ett skamfyllt misstag till en seger för hela kommunen. Allt tolkat och berättat av Vallerås starke man - kommunfullmäktiges ordförande själv - inläst av Morgan Alling. Men hur långt går det att pressa en ofrivillig hjälte på hans toalettpappersbeströdda hyllningsfärd? Och vad händer om det tar stopp? En oerhört charmfull berättelse om mänsklig fåfänga, den lilla människan och livets oväntade vändningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Toalettpapperskungen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 6 maj 2020

    Maria Ernestam har givit ut över tio böcker, men jag har bara läst två av dom tidigare, Caipirinha och döden och Öga för öga, tass för tass, och dom två tyckte jag om.

    Nu har jag läst den lilla kortromanen Toalettpapperskungen av henne. Och jag tyckte att det var en bra liten berättelse. Lättläst, smårolig, tänkvärd, och fin liten kortroman.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Maria Ernestam