Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Familjen kring La Stella (del 6)
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2021-01-12
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
218 x 143 x 24 mm
Vikt
462 g
SAB
Hc
ISBN
9789179034252

Rönnbär och romantik

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-01-12
199
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Rönnbären mognar på träden och vintern är här. Familjen kring restaurang La Stella samlas i Åre.

Sandra gör praktik och träffar Adam som fångar hennes hjärta, men kommer han att kunna behålla det?

Mario och Liselotte har landat i tillvaron med lilla dottern Ester, men hur ska det gå för Anders och Linda? En norsk ölbryggerska dyker upp som gör det svårt för Anders att hålla sig inom äktenskapets skaklar.

Håkan och Susanne trivs i Anitas och Börjes ombonade hus, medan vännerna öluffar i Medelhavet. Men när Anita och Börje landar i charmiga Taormina på Sicilien så väntar en överraskning som kommer att skaka om hela familjen

Rönnbär och romantik är den sjätte delen i den populära serien som tog sin början med Smultron och svek och sedan fortsatte med Vinbär och vemod, Hallon och hat, Lingon och lust samt Hjortron och hjärtan.

EVA SWEDENMARK & ANNICA WENNSTRÖM har förutom romanerna i bär-serien även skrivit Det hemliga rummet (Lind & Co, 2018) tillsammans. Båda är också del av författartrion bakom pseudonymen Emma Vall, tillsammans med Maria Herngren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rönnbär och romantik
  2. +
  3. Mistlar och mys

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mistlar och mys av Eva Swedenmark, Annica Wennström (häftad).

Köp båda 2 för 387 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rönnbär och romantik. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Slutet¿
    Malin T, 24 maj 2021

    ¿men kan det finnas en fortsättning också? Familjen runt restaurangen och deras nya liv i fjällen fängslar mig mer och mer! Sommarens serie för dig som inte läst den ännu!

  2. Härlig kärleksroman
    Kim M. Kimselius, 12 mars 2021

    Ett kärt återseende av familjen kring La Stella. Sjätte boken i serien. Det var ett tag sedan jag läste de andra delarna och det tog några kapitel innan jag var inne i boken, sedan tog det fart.

    Författarna tar mig med till nya platser att utforska. Efter varje kapitel hittar du recept på de maträtter som talats om i boken.

    Som du säkert förstår utspelar sig händelserna runt en restaurang, som med åren har blivit flera. Barnen har blivit vuxnare, föräldrarna ger sig ut på ny... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna