Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2021-01-21
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
216 x 143 x 28 mm
Vikt
552 g
SAB
Hc
ISBN
9789179034344

Kodnamn Aurora

(13 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-01-21
227
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Arktis, ett vindpinat islandskap med ett klimat på gränsen till vad människan klarar av. Här huserar en nordisk forskningsstation och en mindre kontingent från det svenska flygvapnet.
Under en rutinflygning med helikopter över området får major Victoria Maxander syn på något mycket oväntat, något som absolut inte ska finnas där. I samma stund som hon landar för att undersöka fyndet trycker hennes styrman en pistol mot tinningen på henne. Förrådd, misshandlad och kraftigt nedkyld lämnas Victoria Maxander ensam på världens mest ogästvänliga plats - det hon råkat se skulle kunna leda till en konflikt som kan påverka hela norra halvklotet. Men hur ska hon kunna etablera kontakt med militären på hemmaplan? Och om hon lyckas, kan hon då lita på att den som svarar inte är i maskopi med hennes styrman?

Kodnamn Aurora bjuder på spänning från första till sista sidan. Här finns allt från storpolitiska konspirationer till dödsföraktande helikoptermanövrar och modern spionteknologi.

DAVID BERGMAN är förutom författare även officer och en av grundarna till det svenska Psyops-förbandet. Han har tjänstgjort både på Balkan och vid Fort Bragg i USA. Parallellt med sin militära karriär forskar Bergman på psykologin bakom prestationer under extrem press.

Kodnamn Aurora är en högexplosiv och teknikstinn thriller i exakt samma anda som 36 timmar och 6 dagar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kodnamn Aurora
  2. +
  3. 36 timmar

De som köpt den här boken har ofta också köpt 36 timmar av David Bergman (pocket).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Kodnamn Aurora. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Når inte samma höjd som föregångarna
    Frank Werf, 2 september 2021

    Jag hade stora förväntningar på boken då de tidigare titlarna var nästan osannolikt bra. Boken är bra såklart men har inte riktigt samma driv som föregångarna. Jag hoppas att författaren börjar skriva på heltid då det fortfarande är bland det bästa jag läst.

  2. Spänning i högt tempo
    Kapten, 1 juni 2021

    Fick puls ordentligt emellanåt. Underhållningsbok! Söker du en bok om meningen med livet kan du leta vidare, men vill du ha adrenalin och spänning så rekommenderar jag Bergmans samtliga böcker!

    Kapten

  3. Läs något annat
    Henrik, 5 mars 2021

    Först tänkte jag att storyn bara var fantasifull men ändå spännande. Men ganska snart framstod den bara osannolika. Personerna man följer är antingen intetsägande, vansinnigt korkade eller superhjältar.

  4. En svensk Tom Clancy
    Peter Hammarberg, 27 januari 2021

    David Bergman börjar närma sig en svensk Tom Clancy. Med en hårt skruvad teknikutveckling och en militärgeografisk och storstrategisk, om kanske inte sannolik men fullt möjlig, bakgrund har han skrivit en alldeles äkta page turner. Personskildringen har utvecklats högts avsevärt sedan hans tidigare böcker och han skyr inte att visa de goda i en inte alltid angenäm dager.
    Rekommenderas.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av David Bergman