Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Pelle Svanslös
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Björn Kjellman
Utgivningsdatum
2021-10-04
Förlag
Bonnier Carlsen
Originaltitel
Pelle Svanslös och julklappstjuvarna
Medarbetare
Berglin, Charlotta (form)
Illustratör/Fotograf
Lovisa Lesse
Dimensioner
268 x 202 x 9 mm
Vikt
323 g
SAB
Hcf
ISBN
9789179758301

Pelle Svanslös och julklappstjuvarna

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2021-10-04
135
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är jul igen i katternas Uppsala, och alla skyndar sig att baka, pynta och köpa julklappar. Pelle har ett nytt, fint strömmingskort som han sparat alla sina julklappspengar på. Men just när han ska julhandla på KEA, Katternas Eget Varuhus, försvinner det! Vart kan det ha tagit vägen, kanske är det stulet? Som tur är blir Pelle och Maja inbjudna att tävla i den kluriga TV-frågesporten Kattjakten, där vinstsumman precis räcker till julklappar. Men deras motståndare Bill och Bull har något misstänkt för sig. Är det fusk på gång i TV-studion?

En klassisk julberättelse av Gösta Knutsson, återberättad för dagens barn av Åsa och Michael Rönn och illustrerad av Lovisa Lesse. Utgiven i samarbete med Sagogränd.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Pelle Svanslös och julklappstjuvarna
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 294 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pelle Svanslös och julklappstjuvarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En bok om att vara snäll!

    En bok om att vara snäll även mot dem som kanske inte förtjänar det. Godhet kommer före fall i alla fall när det står mellan Måns och Pelle.

    När julen kommer så ska man vara extra snäll; men det är inte alla som lyckas med det¿ Vissa blir till och med värre om det ens är möjligt.
    Pelle har sparat strömmingar inför julhandeln; det. Blir Måns Väldigt avundsjuk på. Han försöker ställa sig in hos Pelle. Problemet för Pelle är att han tror alla om gott. Det är inte riktigt så Måns fu... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna