Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2023-01-04
Förlag
Bonnier Carlsen
Medarbetare
Thunell, Lena (form)
Illustratör/Fotograf
Eva Eriksson
Dimensioner
218 x 155 x 11 mm
Vikt
257 g
SAB
Hcf
ISBN
9789179777654

Alla döda små djur

Inbunden,  Svenska, 2023-01-04
137
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En tråkig sommardag startade vi en firma som hette Begravningar AB. Vi skulle hjälpa alla stackars döda djur som låg på jorden och göra världens bästa begravningar. Min kusin Ester skulle gräva, jag skulle skriva dikter och lillebror Putte skulle gråta. Hela världen är ju full av döda djur, i varje buske ligger en fågel, en fjäril, en mus ... Någon måste vara snäll och ta hand om dem och begrava alla de små. Ulf Nilssons text är full av varm humor och inlevelse. Eva Erikssons uttrycksfulla illustrationer i skiraste grönt kompletterar texten på ett fulländat sätt. Augustprisnominerad bilderboksklassiker och härlig högläsning i ett litet vackert och läsvänligt format.

ULF NILSSON (1948-2021) räknas som en av våra främsta barn- och ungdomsboksförfattare. Han har skrivit över ett hundratal böcker och tilldelats litterära priser av alla de slag, däribland Augustpriset två gånger. Tillsammans med Eva Eriksson hade han ett långt och framgångsrikt samarbete.

EVA ERIKSSON är en av Sveriges mest älskade barnboksskapare. Förutom de böcker hon själv har skrivit och gjort bilder till, har hon illustrerat texter till många olika författare och har belönats med en mängd priser och även gjort animerad film.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla döda små djur
  2. +
  3. Magisk december

De som köpt den här boken har ofta också köpt Magisk december av Katarina Genar (inbunden).

Köp båda 2 för 186 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulf Nilsson