Du kommer att kunna teckna när du är klar med den här boken: färgpennor (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
159
Utgivningsdatum
2020-09-11
Förlag
Tukan förlag
Översättare
Birgitta Melén, Karin Sjöbeck
Dimensioner
247 x 190 x 16 mm
Vikt
552 g
SAB
Igy
ISBN
9789179852252

Du kommer att kunna teckna när du är klar med den här boken: färgpennor

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-09-11
119
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här smarta boken är både handbok och skissbok i ett och visar genom många lättillgängliga övningar hur man blir en hejare på att teckna med färgpennor.

På bokens första sidor ger Jack Spicer, konstnär, författare och lärare, en kort introduktion till vilka verktyg och material som behövs, hur man ska tänka när man väljer motiv och hur man använder boken. Därefter är det fullt fokus på övningar.

De tydliga instruktionerna hjälper läsaren att utveckla sina kunskaper i bland annat bildkomposition, hur man använder ljus och färgtoner och hur man jobbar med skuggor. Teknikerna är enkla att följa och det finns gott om plats att öva direkt i boken.

En inspirerande och uppmuntrande guide som ger snabbt resultat!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Du kommer att kunna teckna när du är klar med den här boken: färgpennor
  2. +
  3. Rysslands militära fuck-ups

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rysslands militära fuck-ups av Mattis Bergwall, Per Wallin, Fredrik Hagelin (inbunden).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Du kommer att kunna teckna när du är klar med den här boken: färgpennor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte det jag sökte
    Helen, 12 maj 2022

    Jag ville lära mig rita och måla teckningar. Jag trodde boken skulle lära ut hur man skulle välja färger att måla och rita med. Boken tar upp det. Men inte i den form och mån jag var ute efter. Boken är mer för den som vill använda enbart "färgpennor". Jag ville mer lära mig generellt att kunna veta vilka färger jag ska välja för att måla in saker och ting, behöver inte bara vara just med "färgpennor". Så lite besviken att det inte var en sån bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jake Spicer