Ingen ond man (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (367.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Mats Ljunggren (del 1)
Inläsare
Jonas Malmsjö
Utgivningsdatum
2021-05-18
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789179952792

Ingen ond man Ljudbok

(24 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-18

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Abdi, den unga ledaren för ett av västra Stockholms kriminella nätverk, hittas mördad intill en brygga vid Mälaren. Den sargade kroppen bär spår av tortyr och kommissarie Irina Kovic kopplas in tillsammans med sin grupp för att utreda fallet, under ledning av kammaråklagare Mats Ljunggren.

Mordet förväntas leda till fler våldsamma uppgörelser och polisen håller noga uppsikt över två gängledare i Abdis närhet: Karim och Slobodan.

Men utredarna ser även kopplingar till en tidigare gruppvåldtäkt som ett vittne försökte stoppa genom att larma polisen. I centrum för den händelsen stod en ung kvinna från en finare del av Stockholm, hennes familj och pojkvän, en ambitiös läkarstudent.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ingen ond man. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 17 juli 2021

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Boken Ingen ond man är författaren Leif Appelgrens debutbok. Boken är den första delen i en planerad kriminalromanserie om åklagaren Mats Ljunggren. Leif Appelgren har själv tidigare arbetat som åklagare. Jag tyckte att boken var mycket bra, och kommer absolut att följa serien vidare. Rekommenderas varmt till alla som tycker om svenska kriminalromaner.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Leif Appelgren

  • När ingen ser

    Leif Appelgren

    Redan när Sophia hörde hur Patrik stängde dörren lite för hårt visste hon att det skulle kunna sluta illa för henne. Igen. "Jag heter Sophia Jonasson. Jag har dödat min pojkvän." Efter att en kvinna ringt 112 beger sig polispatruller til...

  • När ingen ser

    Leif Appelgren

    Mats Ljunggren, del 2. Redan när Sophia hörde hur Patrik stängde dörren lite för hårt visste hon att det skulle kunna sluta illa för henne. Igen. "Jag heter Sophia Jonasson. Jag har dödat min pojkvän." Efter att en kvinna ringt 112 beger sig polis...