Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-11-17
Förlag
Mondial
Medarbetare
Lidström, Kristin (form) / Skogkvist, Fredrik (foto)
Dimensioner
268 x 198 x 23 mm
Vikt
908 g
SAB
Qca
ISBN
9789180020916

Köttfärssås

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2021-11-17
230
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Finns det något svenskare än spaghetti och köttfärssås? Det är, i ordets rätta bemärkelse, en invandrare som har kommit att bli en av oss. Därför är det hög tid att denna trotjänare, som varje år förgyller miljoner måltider i svenska hem, får en hedersplats i vår mathistoria.

I Köttfärssås presenteras ett brett spann recept, från urgoda och urenkla »spaghetti och köttfärssås« till mer avancerade vilt-, lyx- och vegovariationer. Samtidigt får du följa med på en svindlande resa i såväl den svenska som italienska mat- och folksjälen.

Snurra gaffeln, så kör vi!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Köttfärssås. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Köp!
    Nathalie, 6 maj 2022

    Så härlig bok! Bra blandning mellan historia och mat. Bra skriven, mycket inspirerande. Fina bilder och bra recept, perfekt att ha i hyllan.

  2. Kul koncept!
    Stina , 6 december 2021

    Snygg och härlig att ha hemma! Köpte även en som födelsedagspresent till min son som precis flyttat hemifrån. Super succé!

  3. Köp inte!
    M, 1 december 2021

    Fick hem böckerna idag (köpte flera för ja tänkte ge bort i present) och blev så otroligt besviken att jag till och med skapade ett konto för att kunna lämna en recension.

    Vill du ha recept? Jag då får du bläddra till sidan 65 direkt. Där kommer första receptet men det är bara fram till sidan 113, ja om du vill ha recept på köttfärssås då och med det menar ja oxsvans och steak (japp du läste rätt, en köttbit som man enligt recept ska servera till en hel köttfärssås till). Dom har ju... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna

  • Azur

    Joel Åhlin

    Azur syftar på havet, Medelhavet. Varje region längs Medelhavets kust har sin egen identitet. Samtidigt har de olika folkens seder och bruk korsbefruktats genom århundradena. I Azur gör kocken Joel Åhlin en personlig sm...

  • En droppe midnatt (lättläst)

    Jason Diakité

    I sökandet efter sina rötter gräver Jason "Timbuktu" Diakité i en familjehistoria från slaveriets USA till folkhemmets Sverige. En droppe midnatt är en gripande berättelse om härkomst, identitet, motstånd, rasism och längtan efter tillhö...