Jakten (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-27
Förlag
Mondial
Dimensioner
218 x 155 x 30 mm
Vikt
483 g
SAB
Hce
ISBN
9789180021869

Jakten

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-06-27
221
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Heather är nygift med den betydligt äldre Tom. Han är änkling med två barn som inte gör någon hemlighet av att de inte tycker om sin nya unga mamma.

Under en semester i Australien lyckas Tom få med sig familjen på en färjetur till en ö där lokalbefolkningen lever under sina egna lagar. Men efter en tragisk olycka förvandlas äventyret till en mardröm. Heather måste nu föra sina nya familjemedlemmar i säkerhet. Även om det innebär att hon behöver göra saker hon aldrig trott sig vara kapabel till.

Jakten är en thriller om överlevnad, familj och anarki.

*

OM JAKTEN:

Extraordinär.
T.J Newman

Gripande och oförutsebar…Var beredd på att bli uppslukad.
Sarah Pearse

Ett gastkramande mästerverk.
Steve Cavanagh

Oemotståndlig och pulshöjande.
Karin Slaughter

Om KEDJAN:

Herregud, vilket drag. Kedjan är en makalöst bra thriller. Helt tagen.
David Lagercrantz

Denna enastående mardrömsberättelse har ett sanslöst driv. En historia du inte kommer skaka av dig i första taget.
Stephen King

*

Adrian McKinty är född och uppvuxen på Nordirland. Efter att ha studerat filosofi vid Oxford flyttade han till New York, där han bor med sin familj. Hans böcker har vunnit en rad priser, bland annat International Thriller Writers Award. Hans förra bok, Kedjan, blev en omedelbar New York Times-bästsäljare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jakten
  2. +
  3. De kapabla

De som köpt den här boken har ofta också köpt De kapabla av Klas Ekman (pocket).

Köp båda 2 för 300 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Jakten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Onödigt tråkig!
    Sofia Mikaela , 25 augusti 2022

    Hade hört att denna bok skulle vara spännande och svår att lägga ifrån sig. Tyvärr stämmer inte detta. Denna bok är ganska tråkig. Vissa meningar är konstigt formulerade. Och karaktärerna känns platta. Tonårsbarnens språk består mest av gnäll och svordomar. Kan inte rekommendera denna bok!

  2. Hade för höga förhoppningar...
    ElinsBokhylla , 25 augusti 2022

    Bokens handling är i sig spännande och bra skrivet, det är intressant att se hur McKinty beskriver sina huvudkaraktärer och omgivningen. Spänningen finns definitivt med från start till slut men ändå är det något som är lite tråkigt med handlingen, något som jag fortfarande inte riktigt kommit underfund med.
    Ibland kändes boken lite väl utdragen och precis som karaktärerna i boken, så kom man inte framåt i historien. Det var som att man stod kvar och trampade utan att någonting skedde ell... Läs hela recensionen

  3. Så dålig
    Bokhyllaniskuggan, 8 augusti 2022

    ❥ Recension

    Det här känns skittråkigt att skriva men jag och den här boken kom inte överens överhuvudtaget. Så pass att jag faktiskt inte klarade av att läsa färdigt den. Och när jag kikar på Goodreads verkar den vara en riktig vattendelare. Antingen älskar man den eller hatar den. Och jag blir förvånad över att majoriteten faktiskt älskar den. Jag blev supertaggad på att läsa den efter att ha läst baksidetexten men tyvärr blev det totalt magplask.

    Ni vet när man besk... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Adrian McKinty