Mer än bara Tunnelbanenettan (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2022-10-17
Förlag
Mondial
Dimensioner
218 x 148 x 22 mm
Vikt
390 g
SAB
Lz Höglund, Jeanette
ISBN
9789180022149

Mer än bara Tunnelbanenettan

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-10-17
249
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
»Våldtäktsförsöket satte sina spår. Några dagar senare började jag träna självförsvar och tänkte två saker: jag skulle aldrig vara försvarslös igen och jag skulle alltid hjälpa om jag såg att någon for illa. Det skulle bli min grej i livet. Att aldrig bara stå och titta på.«

Trots en rad traumatiska händelser under uppväxten reste sig Jeanette Höglund stark. I sökandet efter mening har hon varit dörrvakt, jobbat på lyxkryssare och deltagit i en dokusåpa. Men det var efter ett oväntat möte i tunnelbanan som hon fann sitt kall i livet: att hjälpa äldre hemlösa.

Mer än bara Tunnelbanenettan är en naken berättelse som med svärta, värme och humor visar hur stor skillnad en människa kan göra på egen hand, även om man inte tror det själv.

*

Jeanette Höglund har jobbat som ordningsvakt i Stockholms lokaltrafik och blev känd för svenska folket genom realityshowen Tunnelbanan. Hon är grundaren till den ideella föreningen Vid din sida, som har som mål att ingen äldre i Sverige ska behöva leva i hemlöshet. För sitt arbete har Jeanette utsetts till Årets stockholmare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mer än bara Tunnelbanenettan
  2. +
  3. Händelserna på hästgården : familjens berättelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Händelserna på hästgården : familjens berättelse av Anna Bohlin, Ulrika Fåhraeus (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Mer än bara Tunnelbanenettan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin och varm bok
    Stina P, 24 september 2023

    Det är nånting med Jeanette som känns så himla genuint och fint. Boken var precis så som jag hade hoppats på och jag läser säkert om den i framtiden. En varm och fin bok om hur viktigt det är med bemötande och att se människor som ens lika. Jag rekommenderar!

Visa alla 1 recensioner