Som vi lekte (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Siljanserien (del 1)
Antal sidor
350
Utgivningsdatum
2023-01-05
Förlag
Bazar Förlag
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
36 x 216 x 141 mm
Vikt
505 g
SAB
Hc
ISBN
9789180060301

Som vi lekte

(52 röster)  |  Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-01-05
245
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Sommaren 1983 släpps f. d. polisen Ingrid Wolt ut från kvinnofängelset Hinseberg. För att starta ett nytt liv slår hon sig ner i Dalarna. Hennes högsta önskan är att få tillbaka dottern Anna som bor i fosterfamilj, men då måste hon ha ett arbete. Eftersom ingen vill anställa en fängelsekund startar hon Siljans Spaningsbyrå och får snart sitt första uppdrag. Ett år tidigare försvann den 12-årige Mattias spårlöst. Enligt polisutredningen omkom han i en drunkningsolycka, men Mattias mamma vägrar acceptera förklaringen och ber Ingrid att ta reda på vad som hänt. Tillsammans med Benny, en bekant från Polishögskolan, börjar Ingrid nysta i fallet som kastar en mörk skugga över hela byn.

Första delen i ny deckarserie av populära och kritikerhyllade Ninni Schulman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Som vi lekte
  2. +
  3. Tala med de döda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tala med de döda av Anna Jansson (inbunden).

Köp båda 2 för 494 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Som vi lekte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Som vi lekte
    Malin Sandström, 14 februari 2023

    Spännande o jättebra sträckläste Ninni skrivet så man bara vill läsa mer ser framemot nästa bok om Ingrid Wolt privatspanare.

  2. Lättläst
    Margareta , 8 februari 2023

    Sträckläste boken. Den är jättebra med fina personbeskrivningar, miljöer och det är en trovärdig berättelse som hänt och nu skickligt vävs ihop. Längtar redan efter en fortsättning

  3. Ny spänningsserie
    bok_stavligt, 21 januari 2023

    Första boken i Ninni Schulmanns nya serie. Och jag tror faktiskt att hon härmed överträffar sig själv.

    En ny serie, en ny tid och en ny plats. Det är tidigt 1980-tal och Hagfors i Värmland har byts ut mot Våmhus utanför Mora i Dalarna.

    Huvudpersonen Ingrid Wolt är före detta polis men har nu precis kommit ut från Hinseberg efter ett flera år långt fängelsestraff. Hon kommer till Våmhus för att starta på nytt på en plats där ingen vet vem hon är. Hon ska skapa sig ett liv i... Läs hela recensionen

  4. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 13 januari 2023

    Betyg: 5 av 5 - 📚 - Jag har läst allt som Ninni Schulman har skrivit hittills, både dom sju böckerna i Hagforsserien, och hennes två fristående böcker, och jag har tyckt om dom allihopa. Bäst av dom nio böckerna har varit den fristående boken Bara du, tycker jag, och den fick högsta betyget av mig. Den här boken, Som vi lekte, är den första boken i en ny planerad bokserie som heter Siljanserien. Och det ska bli väldigt kul att följa den serien, eftersom jag tyckte riktigt mycket om de... Läs hela recensionen

  5. Spännande!
    Stinakl, 10 januari 2023

    Så roligt att Ninni släpper en ny serie! Har älskat Hagforsserien och denna lovar samma succé. Spännande rakt igenom, fina miljöer och intressanta personer vars öde du vill veta och lära känna. Är själv från norra Dalarna så tycker om att man känner igen sig så bra i miljön. Rekommenderar denna!

  6. Förbaskat bra start på serien!
    Kaffeläsaren, 3 januari 2023

    Jag har läst flera delar i serien om Hagfors utav författaren innan. Så när jag fick chansen att förhandsläsa den första delen i nya serien Siljan åt Bokus blev jag väldigt glad, jag gillar författarens sätt att skriva. Som vi lekte är en förbaskat bra start på serien. Vi introduceras här för karaktären Ingrid för första gången, en polis som precis blivit frisläppt från Hinseberg och som nu ska bilda sig ett helt nytt liv i Siljan. Direkt jag börjar läsa om Ingrid så blir jag nyfiken på henne... Läs hela recensionen

  7. Förhandsläsning av Som vi lekte
    Louise, 30 december 2022

    Ninni Schulman har här börjat på en ny serie. Som vi lekte är den första boken om Ingrid, och boken startar med att hon blir utsläppt från fängelset. Ninni fångar sina läsare omedelbart, man vill veta varför Ingrid suttit i fängelse och vad som har hänt Mattias. Boken är omöjlig att lägga ifrån sig.

    Ninnis böcker är alla skrivna med att språk som flyter lätt. Böckerna är spännande och personerna engagerar läsaren. Denna bok är inget undantag. Jag ser fram emot nästa bok i serien, jag vill fortsätta följa Ingrid, Anna och Benny.

  8. Ninni Schulman har gjort det igen!
    Katarina L , 29 december 2022

    Har fått förmånen att förhandsläsa denna bok. Jag rekommenderar den starkt. En spännande deckare som lovar fortsättning. Intressanta personer och fina miljöer.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Ninni Schulman