Källkritik och digital kompetens : lärarhandledning (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2022-03-29
Förlag
Internetstiftelsen
Dimensioner
230 x 155 x 4 mm
Vikt
117 g
SAB
Epaba,Dd
ISBN
9789180208659

Källkritik och digital kompetens : lärarhandledning

Häftad,  Svenska, 2022-03-29
163
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den här handledningen från lektionsbanken Digitala lektioner belyser hur kritiskt tänkande är en central del i den digitala kompetensen och lyfter särskilt de delar av den digitala kompetensen som handlar om informationssökning och källkritik. Den innehåller grundläggande kunskap om digital källkritik, ett samlande begrepp för de bägge processerna informationssökning och källkritisk granskning av källor på nätet.

Digitala lektioner, digitalalektioner.se, är en öppen och kostnadsfri digital lärresurs från Internetstiftelsen. Lektionsbanken innehåller cirka 140 färdiga lektioner med fokus på skrivningarna om digital kompetens i läroplanen för grundskolan, Lgr11. Lektionerna spänner över många skolämnen och olika aspekter av digital kompetens. Målet med lektionsbanken är att den ska ge alla lärare möjlighet att utveckla alla elevers digitala kompetens.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Källkritik och digital kompetens : lärarhandledning
  2. +
  3. Digital kompetens och källkritik i praktiken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Digital kompetens och källkritik i praktiken av Charlotta Granath, Lotta Bergseth, Jenny Sköld (häftad).

Köp båda 2 för 630 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Boel Nygren