Styrketräning : en anatomisk guide (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2007-03-01
Upplaga
2
Förlag
Fitnessförlaget
Översättare
Anna Aronsson, Emma Leonard
Originalspråk
Franska
Originaltitel
Guide des mouvements de musculation
Dimensioner
300 x 260 x 10 mm
Vikt
600 g
SAB
Rag,Rah
ISBN
9789185225804

Styrketräning : en anatomisk guide

(44 röster)  |  Läs 11 recensioner
Häftad,  Svenska, 2007-03-01

Slutsåld

Ny upplaga av bästsäljaren Styrketräning en anatomisk guideDen första upplagan av Styrketräning en anatomisk guide blev en internationell succé och sålde i flera miljoner exemplar världen över. Enbart i Sverige sålde den i 40 000 exemplar, vilket gör den till en av de största böckerna om styrketräning. Frédéric Delaviers bästsäljande bok är en anatomisk guide till 110 styrketräningsövningar. Den innehåller mer än 400 anatomiska illustrationer, vilket ger en tydlig bild av hur kroppen ser ut i rörelse så att man förstår exakt hur varje övning ska utföras. I denna uppdaterade upplaga finns inte bara nya övningar och illustrationer utan även detaljerade anatomiska analyser av tränings- och belastningsskador samt information om hur man ska göra för att förebygga dessa.Frédéric Delavier har en exceptionell kunskap om den mänskliga anatomin, vilken han har skaffat sig genom fem års studier vid den prestigefyllda skolan för anatomi och morfologi, Ecole de Beaux Arts, i Paris. Han har dessutom studerat dissektion under tre år vid Paris Faculté de Médicine. Frédéric är redaktör för Le Monde du Muscle och medverkar i ett antal tidningar världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Styrketräning : en anatomisk guide. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Google
    Timmy Oliviér Aulik, 21 juli 2017

    Känns som att man kan googla sig fram till samma sak samt att det finns mer information som saknas i boken.

  2. Mycket bra bok
    TE, 24 maj 2016

    En av de mest informativa och pedagogiska böcker jag läst om träning. Boken beskriver på ett mycket enkelt sätt hur man kan träna och vilka skador som kan förebyggas.

  3. Kanonbra hjälpmedel.
    Karina (Bjuv), 9 september 2014

    Den perfekta boken att ta hjälp av när man vill träna sina olika muskelgrupper. Lätt att sätta ihop ett bra träningsprogram med fina bilder.

  4. Mycket bra!!
    Kurt Eklund, 16 maj 2014

    Kombinationen styrketräning o anatomi är suveränt. Alla de vanligaste övningarna finns med
    tillsammans med vilka muskler som blir involverade i övningen. Även de skaderisker som
    finns vid ett felaktigt utförande av övningen. Mycket bra bok!!!

  5. bra bok för dom som ex vill träna med fria viktet
    Teresa, 25 april 2014

    Bra grund till att träna rätt och veta vilka muskler som tränas.
    Med hjälp av boken så kan man träna hela kroppen med fria vikter. Träna hemma om man vill bara man har tillgång till fria vikter

  6. En bok för alla som tränar och vill lära sig mer....
    Margareta , 9 november 2013

    En bok för alla som tränar och vill lära sig mer. Mycket bra text och bra indelning av boken. Den blir en "uppslagsbok" och "inspirationsbok" när träningen börjar kännas litet trist.

  7. Det är en grymt bra bok, den är tydlig och enkel att...
    Jessica Ahrnberg, 2 juli 2013

    Det är en grymt bra bok, den är tydlig och enkel att förstå! Bra instruktiorner samt övningar med enkla bilder.

  8. Ständig medhjälpare vid styrketräning
    Marie, 4 november 2010

    Detta är helt klart den bästa boken i styrketräning jag kommit över. Den underlättar träningen oerhört med sina detaljerade bilder och tips. För mig blev det genast smidigare med upplägget och planeringen för min träning. Jag fördjupade mina kunskaper om varför jag utför olika övningar och använder vissa maskiner. Jag tränar inte lika mycket i blindo. Det är lätt att glömma bort vissa muskelgrupper, speciellt de mindre som absolut inte får glömmas bort eftersom även de är viktiga. Både killar och tjejer kan använda boken.

  9. Toppenbok
    Cattha, 12 juni 2009

    Denna bok har vi på gymmet och den är väl använd. En av de bästa böcker på marknaden om man vill ha detaljerade övningar i bild. Indelad i olika muskelgrupper så det är lätt att hitta övningar för just den grupp man vill hitta träningsinstruktion för. Rekommenderas varmt till både tjejer och killar.

  10. För både nybörjare och avancerade
    Intresserad tjej, 1 december 2008

    Bra bok för tips av "nya" övningar om man fastnat i träningen.
    Mkt bra och avancerade bilder som illusterar exakt hur övningen ska gå till och vad man tränar (vart det ska kännas).
    Passar både killar och tjejer. Stör mig nämligen på alla dessa böcker som handlar om styrketräning för tjejer där vi tydligen enbart ska fokusera på lår, rumpa och mage.
    Detta är absolut inte någon bok enbart för Hardcore byggande killar, utan som sagt... killar och tjejer av alla kaliber med nyfikenhet... Läs hela recensionen

  11. Teori för träningen!
    Rättvisa?, 20 september 2007

    Denna bok är den bästa jag har sett i sitt slag. Den har mycket bra bilder och medföljande text som visar precis hur man ska utföra de olika övningarna. Bilderna är skissade på ett sådant sätt att man kan se linjerna på alla musklerna och de är alla extremt välgjorda. Totalt finns det över 100 övningar och 400 bilder. Även om man hatar att läsa är denna bok egentligen mest en bilderbok med förklarande text. 80% bild och 20% text. Den vanliga kroppen är blåaktig medan muskeln som tränas är fär... Läs hela recensionen

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Frédéric Delavier

  • Styrketräna hemma : Delaviermetoden : en anatomisk guide

    Frédéric Delavier, Michael Gundill

    Nu kommer nästa bok av Frédéric Delavier - Europas främste träningsexpert. Föregångaren, Styrketräning - en anatomisk guide, har sålt i över 2 miljoner exemplar (50 000 bara i Sverige), och är därmed världens ledande bok inom styrketräning. Denna ...