Spela elgitarr från början med cd, dvd och på Spotify (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2016-09-20
Förlag
musikskolan.se
Illustratör/Fotograf
Fabian Åhlund
Dimensioner
297 x 210 x 6 mm
Vikt
306 g
SAB
Xgbi(ö),Xxagbi(ö)
ISBN
9789185791545

Spela elgitarr från början med cd, dvd och på Spotify

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-09-20
369
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Här får du spela elgitarr direkt, utan att vara tvungen att gå vägen om akustisk gitarr. Du får lära dig sådant som är typiskt för elgitarr och spela komp, rytmer, solon, melodier, arpeggion m m.
Låtarna noteras med noter och tabulatur och så småningom även med kompskiss och ackord.
Bokens innehåll är upplagt i en bar progression så att du lär dig steg för steg och kan utveckla ditt elgitarrspel i ett bra tempo.
Cd-skivan och musiken på Spotify innehåller alla låtar inspelade med professionella musiker och sångare, alla i ett bra tempo och bra versioner.
På dvd-skivan får du lektioner med Magnus till alla låtarna och kan på så sätt på egen hand lära dig spela elgitarr eller komplettera det du lär dig när du tar lektioner för en lärare.
Magnus Sjöqvist är gitarrist och gitarrlärare, Pia Åhlund och Jan Utbult är båda musiklärare och erfarna läromedelsförfattare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Spela elgitarr från början med cd, dvd och på Spotify
  2. +
  3. Den siste teaterdirektören : berättelsen om Benny Fredriksson

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den siste teaterdirektören : berättelsen om Ben... av Johan Hilton (inbunden).

Köp båda 2 för 579 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spela elgitarr från början med cd, dvd och på Spotify. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spela elgitarr från början
    Helt Nybörjare, 11 januari 2018

    Boken är bra på ett sätt, kanske inte given för en nybörjare som vill lära sig från början de olika sakerna. Boken är skriven av folk som har saker helt klart för sig men som glömt bort att förmedla hälften av det som borde vara med, för en nybörjare. Låtvalet är mycket utländskt och för vissa okänt. Kvalité på skivorna med ljudupptagningen kanske inte är den bästa.
    Men om man bortser från detta så är säkert tankegången bra, och med komplettering från andra böcker/nätet kan faktiskt kurse... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna