Detox & viktminskning med smoothies & juicer : rensa, basa och boosta din kropp (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
157
Utgivningsdatum
2015-05-15
Upplaga
1
Förlag
Stevali
Medarbetare
Maranik, Eliq (form) / Maranik, Alan (form) / Maranik, Eliq (foto) / Lindström, Stefan (foto)
Dimensioner
247 x 177 x 17 mm
Vikt
593 g
SAB
Qcaf
ISBN
9789186287733

Detox & viktminskning med smoothies & juicer : rensa, basa och boosta din kropp

(7 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-05-15
177
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vill du känna dig friskare, starkare och gladare? Vill du få slät hy, glansigt hår, välfungerande mage och starkt immunförsvar? Vill du tappa några trivselkilon utan att känna dig hungrig?

Då är detta boken för dig!

Det är ganska enkelt att komma igågn med ett veckoprogram fyllt med naturlig energi och härliga råvaror. Du börjar med att rensa kroppen från alla gifter, därefter basar du med nyttiga juicer och smoothies och sedan turboboostar du med superfood, nyttiga fröoljor, nötter och frön. Genom att ändra dina matvanor kommer du snabbt att uppleva en mängd positiva hälsoeffekter.

I boken presenteras ett 60-tal recept på smoothies och juicer som lyfter såväl sinnet som kroppen. Här finns även praktiska och konkreta råd om hur frukt, grönsaker, bär, nötter, kosttillskott och andra ingredienser bör förvaras; vilka hälsoeffekter de ger; vad som går att frysa in; vilka fällor man bör undvika i mataffären och mycket annat som är bra att veta.

En rejäl energikick är den perfekta starten på en hälsosam livsstil!

Eliq Maranik har skrivit ett tiotal storsäljande mat- och dryckesböcker. Hennes smoothiebok "101 Smoothies-underbara fruktdrinkar att njuta av" är såld i över 35000 exemplar bara i Sverige och vann första pris i sin kategori vid Måltidsakademin 2012 och silvermedalj på den internationella Gourmand awards 2013. Många av Eliqs böcker är översatta till tio språk och finns utgivna i arton länder.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Detox & viktminskning med smoothies & juicer : rensa, basa och boosta din kropp
  2. +
  3. Smoothies & Juicer : detox och viktminskning - 67 enkla recept

De som köpt den här boken har ofta också köpt Smoothies & Juicer : detox och viktminskning - ... (häftad).

Köp båda 2 för 246 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Detox & viktminskning med smoothies & juicer : rensa, basa och boosta din kropp. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Detox och viktminskning
    Connie Tornevall, 27 maj 2018

    En bra bok som förklarar vilka redskap och maskiner man ska ha för bästa resultat. Mycket bra förklarat med härliga recept och bilder!

  2. Jättefräscht!
    Bokmys (Norrland), 10 mars 2018

    Men inget för diabetiker som inte medicinerar. Juicer blir alldeles för koncentrerade sockermässigt jämfört med den ursprungliga varan.

    Men för folk som inte har diabetes - vilken härlig samling njutbara recept! Somt smakar annorlunda, det är sant, men smaken kan förändras, om man VILL. Juicerna här är skyhögt mycket bättre än Coca Cola och annat avfall från läskindustrierna!

    Bra presentbok till friska eller halvfriska!

  3. Min dagliga dryckesbibel

    Informativ, inspirerande, enkel att ta till sig och finna goda, uppskattade vardags- och bjuddrycker ur. Alla gillar något gott och nyttigt att dricka. Att det dessutom detoxar gör ju bara saken ännu bättre.

  4. Detox
    Linn, 6 april 2016

    Underbart bra bok om detox, bra info och riktigt goa recept på olika smoothies och juicer. Rekommenderas verkligen om man vill göra en cleansing nu till våren.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Eliq Maranik