Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Lilla Berlin (del 2)
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2014-09-01
Upplaga
1
Förlag
Kolik förlag
Illustratör/Fotograf
Ellen Ekman
Dimensioner
220 x 165 x 12 mm
Vikt
463 g
SAB
Hci
ISBN
9789186509477

Lilla Berlin. Del 2, Mina vänner

(20 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-09-01

Slutsåld

Ellen Ekmans fenomenala humorserie Lilla Berlin, som dagligen publiceras i tidningen Metro och blev bok i våras, kommer nu med en uppföljare. Dagens ungdom fikar rätt, fejkar hårt, fjärtar tyst, och flyttar runt i nya boken. Retrokramare, återbrukare, bakåtsträvare och dåtidsmänniskor får på pälsen. Och vi får följa med på julfirande med släkt och mobilskärmar. Varje stripp är en mininovell, med träffsäkra porträtt av unga storstadsmännikor på 2010-talet där vardagliga igenkänningsbara situationer skildras med precis humor och satir.

Detta är andra boken om gänget i Lilla Berlin som började publiceras dagligen i tidningen Metro 2013. Första upplagan sålde slut de första tre månaderna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lilla Berlin. Del 2, Mina vänner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok - mindre bra bindning
    Natalia Majo, 20 september 2014

    Den här serien är underbar och boken var precis så bra som jag hoppades!
    Dock föll mittensidorna i boken ur redan samma dag som jag fick den. Stor besvikelse, hoppas att jag fick ett felat ex och att detta inte gäller upplagan i stort :)

    Rekommenderar starkt!

  2. Skrattfest
    Julia Frithiof, 19 september 2014

    Bästa boken i år. Nobelpriset i serielitteratur borde gå till Ellen Ekman. Igenkänningsfaktorn är hög genom hela boken och jag skrattar högt mest hela tiden. Snacka om feelgood-bok!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ellen Ekman