Omsorg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
70
Utgivningsdatum
2019-09-11
Förlag
Pequod Press
Dimensioner
205 x 170 x 10 mm
Vikt
172 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789186617554

Omsorg

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-09-11
169
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Omsorgen bär samhället på sina axlar, den är tätt inkilad mellan människorna, den märks i både de största och de minsta tingen och ändå är den osynlig. Omsorg är en old-school diktsamling uppbyggd av enskilda dikter med titlar, som alla visar var sin facett av omsorg. Omsorg beskriver omsorgen i vardagen, i ett vårdyrke, i radhusträdgården, på smekmånad i Venedig, på en mors demensboende. Det är en bok om omsorgen när den blomstrar, när den överraskar, när den spricker och när den bara lämnat sorg kvar.

Omsorg är Jonas Bruns nionde bok och femte diktsamling sedan debuten 2004. Hans senaste roman Ingen jämfört med dig toppade Dagens Nyheters kritikerlista och hans böcker har tilldelats flera priser, såsom Mare Kandres minnespris, Sveriges Radios romanpris och De Nios vinterpris. Jonas Brun är vid sidan av sitt uppmärksammade författarskap verksam som psykolog.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Omsorg
  2. +
  3. Hon minns inte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hon minns inte av Jonas Brun (pocket).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Omsorg. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Omsorg
    Anna Johansson, 26 oktober 2019

    Helt underbar, särskilt dikten om mamman på promenad i koloniträdgårdarna. Ömsint, vackert. Hörde dagen efter jag fått boken den första dikten läsas i radio som dagens dikt. Fint.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Brun