Saknad (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
133
Utgivningsdatum
2022-06-02
Förlag
Diktonius Text
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
224 g
SAB
Lz
ISBN
9789186921859

Saknad

Häftad,  Svenska, 2022-06-02
194
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna text om en viktig del av författarens liv möjliggör att vi också får insyn i den bekantskap som Dragan hademed Ann-Christin, en kvinna som förlorade sina "rötter" och som förmodligen hittade något trevligt i kontakten med honom, åtminstone några korta stunder av sitt liv.
I denna bok kan man läsa om någonting som är mycket större än en vanlig bekantskap, lika så varför Dragan trivdes med just denna kvinna, vilka känslor de två hade och hur den korrespondens som de hade via internet såg ut!
Dragan trollar fram en så komplett relation mellan två människor som inte så många kan uppleva på den nivån! Berättelser av detta slag vittnar på bästa sätt om vikten att presentera de mänskliga egenskaper som många av oss besitter och som samtidigt får oss alla att minnas de underbara dagar vi alla haft åtminstone en gång i våra liv!
Författarens utskrift avslöjar ett stort och professionellt arbete med en sanningsenlig värme som fängslar och inte lämnar någon likgiltig! Dragan Tanasijevic demonstrerar här helt öppet sina känslor för privata detaljer som utvecklades ganska snabbt mot en främmande kvinna. Resultatet måste uppfattas som en spänningsfylld, intressant och ovanlig berättelse!
Tyvärr bröts de händelserna abrupt och oväntat på ett sätt som man normalt har svårt att begripa, men som enligt författaren brukar finnas kvar djupt i hjärtat livet ut!
Dragan Tanasijevic är född i Beograd år 1.942. Han är civilingenjör inom maskinteknik, men också utbildad musiker. Som 28-åring kom han till Sverige år 1.970 med sin familj. Så småningom engagerade sig Dragan i det politiska livet och idag är han fortfarande aktiv pensionär och lever i södra Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Saknad
  2. +
  3. Min svenska saga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min svenska saga av Dragan Tanasijevic (häftad).

Köp båda 2 för 417 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dragan Tanasijevic

  • Min svenska saga

    Dragan Tanasijevic

    "En fråga till mig själv återkommer allt oftare ju äldre jag blir. Nämligen, var det rätt att lämna Jugoslavien, ta med mig min familj och bosätta mig i Sverige? Var det rätt att lämna ett land med unik trygghet och människovärme för att fort...

  • Älskade Serbien

    Dragan Tanasijevic

    Natos barbariska bombning av Jugoslavien som skedde för ungefär tjugo år sedan, är fortfarande ett öppet sår i dagens Serbien! Att bombningarna var fel är en av de åsikter som enar alla serber. Synen på denna bestialiska aggression över Jugoslavie...