Lilla Bokstavsboken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
34
Utgivningsdatum
2016-08-25
Förlag
Hippo Bokförlag
Illustratör/Fotograf
Maja Lindberg
Dimensioner
262 x 246 x 10 mm
Vikt
472 g
SAB
Hcf
ISBN
9789187033551

Lilla Bokstavsboken

(9 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2016-08-25

Slutsåld

Presentbok för stora och små!
Kul ABC-bok för stora som små
en smällkaramell som rimmar på
allt från monster, kungar, akrobater
till prinsessor, vampyrer och pirater.
Maja Lindberg om sin debut: " En ensam bokstav säger inte så mycket, men lägger man till lite fler bokstäver och till det en bild, får allt genast en ny innebörd. En vacker eller rolig bild fastnar lätt i minnet och kan man koppla bokstaven med bilden så hänger den med upp i hjärnan utan mycket extra tankearbete. Förhoppningsvis växer barnens fantasi och när de väl släcker lampan för att sova, lever bilderna vidare i deras drömmar. "
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Lilla Bokstavsboken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Vacker bok, dock inte helt pedagogisk

    Jättevacker bok som min son älskar. Däremot tycker jag att det är lite märkligt att tex presentera bokstav G med djuret Get - inte så lätt att förstå för en som lär sig bokstäver och är 4 år.

  2. Underbar bok med roliga bilder
    Agneta Maria, 16 januari 2019

    Lilla Bokstavsboken och Lilla Sifferboken är både roliga och lärorika för nyfikna barn som just börjat upptäcka bokstäver och siffror och vad man kan använda dem till.

  3. Dyster
    Matilda, 7 juni 2017

    Förväntade mig en romantisk, lite mystisk alfabetsbok men bilderna kändes riktigt dystra och inte alls inbjudande.. Kändes mer som en bok för konstnärliga vuxna än barn.

  4. Underbar bilderbok
    Helena Nilsson, 4 mars 2017

    En riktigt fin bilderbok med fantastiska illustrationer till alfabetets alla bokstäver. Texten är på rim och lite annorlunda beskrivningar av bokstäverna. En härlig högläsningsbok.

  5. Lilla Bokstavsboken

    Maja Lindbergs mjuka och träffsäkra bilder gör Bokstavsboken till en ny favorit i barnens bokhylla. För alla i familjen. Drömska och detaljrika motiv med ett fantastiskt uttryck.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Maja Lindberg

  • Beckmörkret

    Lisa Fransson, Maja Lindberg

    Det är inte monstret under sängen som är läskigt. Inte heller är det skelettet i garderoben som Siv är rädd för, och skuggspöket vill bara vara ifred och läsa. Nej, det är Beckmörkret som är farligt. För det bästa Beckmörkret vet är mörkrädda barn...